search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:37
MENU CLOSE

Ρόδος: Το δράμα των άνεργων ξενοδοχοϋπαλλήλων έφερε στο προσκήνιο η λιποθυμία της 9χρονης

25.06.2020 07:13
Ρόδος: Σε τι οφείλεται ο ο υπερπληθυσμός ελαφιών  - Media

 

Εκτός από τα πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία που παραμένουν κλειστά και τις ανησυχίες των ιδιοκτητών τους να κορυφώνονται για τη φετινή τουριστική σεζόν, υπάρχει και η αθέατη όψη, αυτή των χιλάδων απελπισμένων άνεργων ξενοδοχοϋπαλλήλων που βλέπουν με ραγδαίους ρυθμούς τη φτωχοποίηση και την ανασφάλεια για το μέλλον τους. 

Αυτή η ιστορία βρήκε δραματικούς πρωταγωνιστές μια άνεργη εποχική ξενοδοχοϋπάλληλο μητέρα και το 9χρονο κοριτσάκι της που όπως αποκάλυψαν τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ρόδου, λιποθύμησε έξω από φούρνο από την πείνα περιμένοντας στην ουρά για λίγο ψωμί!

Η μητέρα της 9χρονης μαθήτριας, δεν εργάζεται εδώ και μήνες. Γι αυτό και όταν το παιδί ζήτησε κάτι από το φούρνο, όπου βρέθηκε με τη μητέρα της, εκείνη αδυνατούσε να του το αγοράσει.

Η ίδια μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” εξηγώντας πώς τα βγάζει πέρα με μόλις 168 ευρώ το δίμηνο!

“Δεν έχω δουλειά. Η Ρόδος είναι μια νεκρή πόλη. Από εδώ και πέρα πολλά παιδάκια θα λιποθυμήσουν, όχι μόνο το δικό μου” τόνισε η γυναίκα, η οποία αποκάλυψε τί της είπε η κόρη της μετά το επεισόδιο: “Έπρεπε να λιποθυμήσω για να γίνει κάτι;”.

“Όταν πληρώνομαι φροντίζω να γεμίζω τα ντουλάπια μου. Κάποια στιγμή όμως αυτά τελειώνουν. Τώρα θα τρώμε πέτρες” πρόσθεσε η μητέρα, η οποία μεγαλώνει μόνη δύο παιδιά.

(φωτό αρχείου)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:37