search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:17
MENU CLOSE

Επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός: Υπέταξε την ΑΕΚ και εξασφάλισε το 45ο πρωτάθλημα

29.06.2020 09:37
Επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός: Υπέταξε την ΑΕΚ και εξασφάλισε το 45ο πρωτάθλημα - Media

 

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε μαθηματικά στο θρόνο του, κερδίζοντας 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των play off της Super League, κατακτώντας το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Οι Πειραιώτες έχασαν πολλές ευκαιρίες για ένα θριαμβευτικό σκορ, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 στο ημίχρονο και να βάλουν από νωρίς τις βάσεις στο Μαρούσι.

Μια δίκαιη νίκη των ερυθρόλευκων, οι οποίοι έβαλαν τις βάσεις της επικράτησης στο ντέρμπι από το πρώτο ημίχρονο, όπου κυριάρχησαν κατά κράτος, χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί και Καμαρά, και την ΑΕΚ να βγάζει μια αντίδραση από το 60′ και μετά και να μειώνει με τον Αραούχο στο δεύτερο μέρος.

Πλέον ο Ολυμπιακός, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για τη ρεβάνς με τη Γουλβς τον Αύγουστο.

Όσο για την ΑΕΚ, έμεινε πλέον τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ στη μάχη για τη 2η θέση και το ματς της Τετάρτης στην Τούμπα είναι καθοριστικό για τον στόχο των κιτρινόμαυρων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43