search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:28
MENU CLOSE

Κι όμως, το κάνεις λάθος – Το «μαγικό» για να ανοίγετε εύκολα πλαστικές συσκευασίες (Video)

30.06.2020 13:15
Κι όμως, το κάνεις λάθος - Το «μαγικό» για να ανοίγετε εύκολα πλαστικές συσκευασίες (Video) - Media
Αγοράσατε καινούργιο ποντίκι για τον υπολογιστή σας και γυρίσατε στο σπίτι σας και προσπαθείτε να ανοίξετε την πλαστική συσκευασία μέσα στην οποία είναι κλεισμένο, αλλά το πλαστικό είναι ερμητικά θερμοκολλημένο και σκληρό και προσπαθείτε να το κόψετε με ψαλίδι, αλλά με πολλή προσοχή για να μη σας φύγει από τα χέρια και τραυματιστείτε ή κοπείτε από το πλαστικό.
 
Πόσες και πόσες φορές δεν μας έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό: από ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι κουζινικά, όλα βρίσκονται μέσα σε σκληρές πλαστικές συσκευασίες που είναι πολύ σκληρές για να ανοίξουν με το χέρι και δύσκολες στο κόψιμο ακόμα και με ψαλίδι ή μαχαίρι.
 
Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο, υπάρχει ένας πολύ απλός και ασφαλής τρόπος για να λύσετε το πρόβλημά σας, χρησιμοποιώντας ένα σκεύος που κανονικά χρησιμοποιείται για άλλες δουλειές.
 
Το «μαγικό» λοιπόν για να ανοίγετε εύκολα τις σκληρές πλαστικές συσκευασίες δεν είναι άλλο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ανοιχτήρι για κονσέρβες. Τόσο απλά…
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:28