search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:49
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Εργαζόμενοι έφτιαξαν πίτσα με πεπερόνι σχηματίζοντας σβάστικα – Απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες (Photo)

01.07.2020 07:09
ΗΠΑ: Εργαζόμενοι έφτιαξαν πίτσα με πεπερόνι σχηματίζοντας σβάστικα - Απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες (Photo) - Media

 

Δύο «έξυπνοι» εργαζόμενοι της αλυσίδας με πιτσαρίες, Little Caesars, στην πόλη Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, απολύθηκαν αφού έφτιαξαν μια πίτσα με πεπερόνι που απεικόνιζε την σβάστικα.

Όπως δήλωσε ο Τζέισον και η Μίστι Λάσκα, το ζευγάρι που αγόρασε την πίτσα, η διεύθυνση του καταστήματος, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, καθώς ισχυρίστηκε πως ήταν ένα αστείο μεταξύ των εργαζομένων, που από λάθος έφτασε στα χέρια πελατών.

Μιλώντας στο κανάλι 5 του Κλίβελαντ, εξήγησαν πως παρέλαβαν την πίτσα από το τμήμα, «grab-and-go», στο οποίο ο πελάτης δεν παραγγέλνει την πίτσα της προτίμησης του αλλά αγοράζει από αυτές που έχει ήδη ετοιμάσει το κατάστημα.

«Τους ρώτησα τι πίτσες τους έχουν περισσέψει και μου απάντησαν πως έχουν μια πεπερόνι και μια μαργαρίτα. Ζήτησα λοιπόν και πήρα την πεπερόνι», εξήγησε ο Τζέισον Λάσκα.

Οπως ήταν φυσικό, αναφέρει το huffingtonpost.gr, μόλις το ζευγάρι έφτασε σπίτι και άνοιξε το κουτί, τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η Μίστι Λάσκα χωρίς να χάσει χρόνο αποθανάτισε την πίτσα-σβάστικα με το κινητό της και αμέσως ανέβασε την φωτογραφία στον λογαρισμό της στο Twitter.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:48