search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ταινία του Netflix για την οποία ο Μπογδάνος το αποκάλεσε «εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας» (Photo/Video)

02.07.2020 06:23
Αυτή είναι η ταινία του Netflix για την οποία ο Μπογδάνος το αποκάλεσε «εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας» (Photo/Video) - Media

 

H Fuentejuela de Arriba είναι ένα μικρό χωριό, μόλις 16 κατοίκων, στην Ισπανία, το οποίο φθίνει και απειλείται με ενσωμάτωση σε γειτονική κωμόπολη. Η απειλή γίνεται ακόμα πιο ορατή όταν οι λιγοστοί κάτοικοι ενημερώνονται πως εάν ο πληθυσμός μειωθεί κάτω από τους 15 κατοίκους, η κατάσταση γίνεται μη αναστρέψιμη. Στο χωριό, όμως, υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι που εκπονούν σχέδιο αύξησης του πληθυσμού, αξιοποιώντας τέσσερις αφρικανούς μετανάστες.

Πρόκειται για την κωμωδία του Netflix με τίτλο “ A Remarkable Tale” (Μια απίστευτη -ιδιαίτερη ιστορία” που “δεν άρεσε” στον βουλευτή της Ν.Δ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος είδε μέσω αυτής την διαμόρφωση ενός θετικού αφηγήματος για την μετανάστευση που έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις του. 

Και επειδή η “Απίστευτη Ιστορία” του γνωστού συνδρομητικού δικτύου δεν συνάδει με τις απόψεις του, ο βουλευτής αποκάλεσε το Netflix “εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας”!

Δεν ήταν, πάντως, το μοναδικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για το Netflix, καθώς επανήλθε με αφορμή μια άλλη ταινία, για να υπερασπίσει έμμεσα τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το τρέιλερ της ταινίας 

Λάτρης του Ρεπουμπλικανικού Αμερικανικού κόμματος των ΗΠΑ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος – δεν το κρύβει άλλωστε – φαίνεται ότι δεν έχει αφήσει έκθεση και ανακοίνωση του κόμματος που να μην την έχει διαβάσει και να την εκτοξεύει στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ως ένα σημείο είναι κατανοητό αλλά εδώ μιλάμε για ακραίες καταστάσεις. “Τραμπικές”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:45