search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Nέο βίντεο κλιπ για το θρυλικό «No Woman, No Cry» του Μπομπ Μάρλεϊ 45 χρόνια μετά την κυκλοφορία του (Video)

03.07.2020 07:17
Αμερικάνος γερουσιαστής: «Οι ΗΠΑ να μιλήσουν ξεκάθαρα για την τουρκική προκλητικότητα κατά Ελλάδας - Κύπρου» - Media

 

Ένα νέο μουσικό βίντεο για το κλασικό τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ (Bob Marley) «No Woman, No Cry» κυκλοφόρησε την Τετάρτη προς τιμήν της Διεθνούς Ημέρας Ρέγκε.

Σε σκηνοθεσία του Kristian Mercado Figueroa, το επτάλεπτο βίντεο κλιπ δείχνει μια οικογένεια χωρισμένη σε διαφορετικές χώρες, με μια μητέρα που αγωνίζεται να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της στην Τζαμάικα και έναν πατέρα που εργάζεται ακούραστα ως οδηγός ταξί στη Νέα Υόρκη για να φροντίσει την οικογένειά του πίσω στην πατρίδα. Είναι μια συναρπαστική απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο η φτώχεια εξαναγκάζει τις οικογένειες να ζουν χωριστά για να μπορέσουν να καλύψουν βιοτικές ανάγκες.

Στις 24 Ιουλίου, το άλμπουμ «Legend» του 1984 θα κυκλοφορήσει ξανά σε περιορισμένη έκδοση, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο εξώφυλλο του LP με μια εικόνα του Μάρλεϊ. Το άλμπουμ περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του, όπως το «One Love / People Get Ready», «Get Up, Stand Up», «Is This Love», «Jammin», «Could You Be Loved» και «Three Little Birds».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:40