search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:25
MENU CLOSE

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για Ρογκάκο-Στάθη

03.07.2020 15:10
Πρεμιέρα τη Δευτέρα για Ρογκάκο-Στάθη - Media

 

Πρεμιέρα κάνει στον ΑΝΤ1 η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει αναλάβει η Άννυ Ζιώγα και ο Γιώργος Κούσουλας.

Οι «Πρωινοί Τύποι» παίρνουν την σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη και έρχονται καθημερινά από τις 07.00 έως τις 11.00.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού:

«Η επικαιρότητα δεν βάζει ποτέ τελεία. Και αυτό το καλοκαίρι, οι εξελίξεις θα τρέχουν και οι πρωταγωνιστές θα διαμορφώνουν, συνεχώς, την επικαιρότητα. Και τους θερινούς μήνες, ο πρώτος πρωινός λόγος στον ANT1 ανήκει στην ενημέρωση.  

Από τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, και καθημερινά 07.00 έως 11.00 ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, οι «Πρωινοί Τύποι», παίρνουν την σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη και μας καλημερίζουν μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ».

Το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΑΝΤ1 θα είναι στην πρώτη γραμμή προκειμένου εμείς να μαθαίνουμε πρώτοι όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Με εγκυρότητα και αμεσότητα. Η τρέχουσα ειδησεογραφία θα ξεδιπλώνεται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου γιατί τις ειδήσεις πρέπει να τις μαθαίνεις πρώτος.

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης θα μεταδίδουν, θα καταγράφουν και θα αναλύουν τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

«Καλοκαίρι μαζί» από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και καθημερινά, στον ΑΝΤ1 στις 07:00!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:23