search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Αγνοείται η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα του «Glee» – Μόνος σε σκάφος εντοπίστηκε ο 4χρονος γιος της (VIdeos)

09.07.2020 07:56
Αγνοείται η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα του «Glee» - Μόνος σε σκάφος εντοπίστηκε ο 4χρονος γιος της (VIdeos) - Media

 

Αγνοούμενη θεωρείται τις τελευταίες ώρες η Νάγια Ριβέρα με τις έρευνες για τον εντοπισμό της να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η 33χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά Glee είχε πάει με τον 4χρονο γιο της βόλτα με σκάφος στη λίμνη Piru της Καλιφόρνια, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Όπως μεταδίδει το NBC, η ηθοποιός και ο γιος της είχαν νοικιάσει το σκάφος για τρεις ώρες, ωστόσο δεν επέστρεψαν. Παρά το γεγονός ότι ο 4χρονος γιος της βρέθηκε στο σκάφος, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος της ηθοποιού.

Σύμφωνα με το CBS, το παιδί είπε στις αρχές ότι κολυμπούσαν αλλά η μητέρα του δεν ανέβηκε ποτέ ξανά στο σκάφος που είχαν νοικιάσει.

Μια μέρα πριν, η ηθοποιός είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια και ο γιος της. «Μόνο εσύ και εγώ» είχε γράψει για λεζάντα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:22