search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:51
MENU CLOSE

HUAWEI: Πίστη στο όραμα και στην καινοτομία προς όφελος των καταναλωτών

14.07.2020 10:06
HUAWEI: Πίστη στο όραμα και στην καινοτομία προς όφελος των καταναλωτών - Media

 

Η HUAWEI, είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός που συνεχώς εξελίσσεται και αφουγκράζεται την κοινωνία για να προσφέρει πάντα hi – end προϊόντα.

Αν και έφτασε πολύ γρήγορα να είναι η Νο1 εταιρία στα smartphones παγκοσμίως δεν επαναπαύεται, συνεχίζοντας τη δυναμική εξέλιξη της και στις άλλες κατηγορίες προϊόντων όπου δραστηριοποιείται όπως είναι τα laptops, τα wearables, τα tablets και τα αξεσουάρ.

Η HUAWEI με την ευρεία γκάμα των κορυφαίων προϊόντων της καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή ενώ υποστηρίζοντας τα με πρωτοπόρες υπηρεσίες όπως τα HUAWEI Mobile Services, HUAWEI AppGallery και HUAWEI Music απογειώνει την εμπειρία χρήσης τους δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο τεχνολογικό οικοσύστημα που περιλαμβάνει τα top προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Τα προϊόντα HUAWEI ξεχωρίζουν για την άριστη απόδοσή, το ξεχωριστό design και μέσω του προηγμένου συστήματος συνδεσιμότητας τους διακρίνονται και για την ευκολία χρήσης τους.

Με έναρξη το λανσάρισμα της νέας σειράς P40 που για ακόμη μία χρονιά απέσπασε θετικές κριτικές & για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η HUAWEI P Series αναγνωρίστηκε στον παγκόσμιο θεσμό TIPA World Awards, ενώ παράλληλα κατέλαβε την 1η θέση παγκοσμίως στο dxomark συγκεντρώνοντας 128 βαθμούς, για τις πρωτοποριακές φωτογραφικές προδιαγραφές των προϊόντων της, αντάξιες του επιπέδου που συναντά κανείς στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές κατέρριψε όλες τις φήμες που την ήθελαν να χάνει Έδαφος!

Αντιθέτως, πιστή στο όραμά της – την εξέλιξη της τεχνολογίας προς όφελος του καταναλωτή, άλλαξε ξανά τα δεδομένα και επέκτεινε την προϊοντική της γκάμα στην ελληνική αγορά δίνοντας νέες ολοκληρωμένες λύσεις, αυτή τη φορά στον κλάδο των φορητών υπολογιστών. Η φιλοσοφία; Με προτεραιότητα τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, η HUAWEI αξιοποίησε την τεχνογνωσία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της κατασκευής smartphones και μπήκε δυναμικά και στην αγορά των φορητών υπολογιστών. Τα laptop της κυκλοφορούν ήδη σε πολλές χώρες, έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα σε παγκόσμιο επίπεδο, και πλέον ήρθαν στην Ελλάδα έχοντας μάλιστα εξαιρετική απήχηση στους καταναλωτές. Αυτό έγινε εμφανές από τα πρώτα D15-D14 που ήρθαν στη χώρα μας με το D15 ναι βγαίνει πρώτο σε πωλήσεις ξεπερνώντας ακόμα και μοντέλα που είχαν καθιερωθεί για χρόνια στην ελληνική αγορά. Το αποτέλεσμα; Η HUAWEI, με τα smartphones και τα laptops της, καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντάς του ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας, καθώς ο χρήστης μπορεί να συνδέει τις δύο συσκευές με ένα άγγιγμα και να δουλεύει σε ένα περιβάλλον εύκολα, άνετα και γρήγορα, να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του.

Huawei Launches Multiple Smart Products at Mobile World Congress 2019, Reaffirms Commitment to the New Era of 5G All-Scenario Intelligence

HUAWEI Mobile Services

Η επανάσταση δεν σταματά μόνο εδώ! Τώρα, το HUAWEI Mobile Services (HMS) μεγαλώνει και ένα νέο μέλλον προδιαγράφεται όχι μόνο για τη HUAWEI, αλλά και για όλο τον κλάδο των smartphones & mobile devices, καθώς και για τους καταναλωτές παγκοσμίως: το HUAWEI AppGallery, η εναλλακτική πλατφόρμα εφαρμογών της HUAWEI, εν μέσω των τελευταίων εξελίξεων, ανάγεται επισήμως σε ένα από τα τρία μεγάλα app stores παγκοσμίως, μια εξέλιξη που φαίνεται να είναι ο αναπόφευκτος μονόδρομος προς όφελος όλων των χρηστών Mobile Services.

To HUAWEI AppGallery

Το HUAWEI AppGallery ήρθε και έγινε ήδη αποδεκτό για να προσφέρει την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία. Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω και τον δρόμο που χάραξε η εταιρεία, συνεχίζει να καινοτομεί και πρωτοπορεί και σε τοπικό επίπεδο. Οι συνεργασίες και οι συνέργειες είναι το μέλλον και η HUAWEI φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει ένα ασυναγώνιστο πακέτο προσφορών που καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Αν ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό, δες όλες τις προσφορές στα προϊόντα της HUAWEI.

HUAWEI Music

Η μουσική υπηρεσία της HUAWEI, με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια.

Η HUAWEI, μέσα από τη νέα μουσική υπηρεσία Huawei Music, φέρνει στην διάθεση των καταναλωτών ένα τεράστιο κατάλογο τραγουδιών και, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό πακέτο προηγμένων δυνατοτήτων και λειτουργιών, τους δίνει τη δυνατότητα να ακούν μουσική όποτε θέλουν, από όπου θέλουν, όπως θέλουν. Η εφαρμογή HUAWEI Music διατίθεται μέσω του HUAWEI AppGallery και προσφέρει ατέλειωτες ώρες μουσικού streaming, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια και 1,2 εκατομμύρια άλμπουμ από όλο τον πλανήτη. Οι κάτοχοι συσκευών HUAWEI θα έχουν το προνομιο μιας δωρεάν συνδρομής για 6 μήνες συνολικής αξίας 60 Ευρώ. Ειδικά για τους κατόχους AG συσκευών η υπηρεσία αυτή είναι ένα μικρό μέρος του πακέτου προνομίων από το HUAWEI AppGallery στο πλαίσιο της καλοκαιρινής καμπάνιας προσφορών.

Πέρα από τον δελεαστικό κατάλογο τραγουδιών -ο οποίος σε διάρκεια αντιστοιχεί σε 300 (!) χρόνια συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής- η εφαρμογή HUAWEI Music προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων και λειτουργιών που βελτιστοποιούν την εμπειρία ακρόασης:, όπως προσωποποιημένες playlists, καθημερινές μουσικές προτάσεις, αναγνώριση «ποιο τραγούδι παίζει τώρα», λειτουργία ‘Party Mode’, ενσωματωμένο equaliser HUAWEI Histen 3D για κορυφαία απόδοση ήχου και χρονοδιακόπτη για προγραμματισμένη διακοπή μουσικής. Με τέτοιες δυνατότητες, η εφαρμογή HUAWEI Music μετατρέπει το smartphone σου στο απόλυτο προσωπικό σου music player.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:51