search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:25
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Χρυσοχοΐδης κρύβεται

10.07.2020 15:13
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media
 
Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την άρνηση του υπουργού, όπως λέει το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης, να συναντηθεί με στελέχη του για τα επεισόδια της Πέμπτης και τις καταγγελίες για τη δράση της αστυνομίας.
 
Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μπορεί να κρύβεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες του.
 
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απέρριψε το αίτημα για συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κ.Ε και βουλευτή Επικρατείας, Πάνο Σκουρλέτη, τους βουλευτές Θεόδωρο Δρίτσα και Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον πρώην Αν. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Ρήγα, προκειμένου να τεθούν υπόψη του συγκεκριμένα ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο που έδρασε χθες η ΕΛ.ΑΣ. στο Σύνταγμα, επιτιθέμενη στους διαδηλωτές οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συνδικαλιστικών φορέων και του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σε περιπτώσεις όπως αυτή, όπου θέματα δημοκρατίας αξιώνουν απαντήσεις και ξεκάθαρες τοποθετήσεις, η σιωπή “δεν είναι χρυσός”, αλλά υπεκφυγή. Η πολιτική επιλογή της καταστολής από την πλευρά της κυβέρνησης και, κατά τα φαινόμενα, του αρμόδιου υπουργού, είναι καταδικασμένη να αποτύχει».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24