15/08/2020 15:56:31

Οικονομική καταστροφή για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Λεφτά... τέλος

Οικονομική καταστροφή για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Λεφτά... τέλος - Media
 
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει μπει σε οικονομικές περιπέτειες λόγω του κορωνοϊού και όπως λέει ξεμένει από χρήματα.
 
Η πανδημία επέφερε πλήγμα στα οικονομικά του ηθοποιού όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο, καθώς η σύζυγός του, με την οποία είναι σε διάσταση, ζήτησε έκτακτη εντολή για να αυξήσει το μηνιαίο όριο πιστωτικής κάρτας American Express από $50.000 σε 100.000$.
 
Ο διάσημος ηθοποιός συνδέθηκε με Skype με το δικαστήριο. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του διαζυγίου του, η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του είπε ότι έκοψε το πιστωτικό της όριο αδίκως από $100,000 που ήταν πριν, σε $50,000. Επίσης πρόσθεσε ότι απαγορεύτηκε σε εκείνην και τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σπίτι, όπου μένει ο Ντε Νίρο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 
Οι δικηγόροι του ηθοποιού υποστηρίζουν ότι τα εστιατόριά του, Nobu αλλά και το Greenwich Hotel, έχουν κλείσει ή ήταν κλειστά για μήνες.
 
Η Caroline Krauss, συνήγορος του Ντε Νίρο, ανέφερε ότι το Nobu έχασε 3 εκατ. δολάρια τον Απρίλιο και 1,87 εκατ. δολάρια τον Μάιο. Ενώ καθώς έπρεπε να αποπληρώσει 500.000 δολάρια σε επενδυτές, δανείστηκε χρήματα από τους συνεταίρους του στις επιχειρήσεις, "καθώς δεν διαθέτει μετρητά".
 
Η Krauss υποστήριξε ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο τους, που υπεγράφη το 2004, ο Ντε Νίρο έπρεπε να δώσει στην Hightower 1 εκατ. δολάρια το χρόνο, αρκεί να έβγαζε 15 εκατ. δολάρια ή περισσότερα ετησίως. Όσο τα έσοδά του μειώνονται, τόσο μειώνεται και το δικό της ποσοστό.
 
Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.