search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:18
MENU CLOSE

Οικονομική καταστροφή για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Λεφτά… τέλος

10.07.2020 17:56
Οικονομική καταστροφή για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Λεφτά... τέλος - Media
 
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει μπει σε οικονομικές περιπέτειες λόγω του κορωνοϊού και όπως λέει ξεμένει από χρήματα.
 
Η πανδημία επέφερε πλήγμα στα οικονομικά του ηθοποιού όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο, καθώς η σύζυγός του, με την οποία είναι σε διάσταση, ζήτησε έκτακτη εντολή για να αυξήσει το μηνιαίο όριο πιστωτικής κάρτας American Express από $50.000 σε 100.000$.
 
Ο διάσημος ηθοποιός συνδέθηκε με Skype με το δικαστήριο. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του διαζυγίου του, η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του είπε ότι έκοψε το πιστωτικό της όριο αδίκως από $100,000 που ήταν πριν, σε $50,000. Επίσης πρόσθεσε ότι απαγορεύτηκε σε εκείνην και τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σπίτι, όπου μένει ο Ντε Νίρο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 
Οι δικηγόροι του ηθοποιού υποστηρίζουν ότι τα εστιατόριά του, Nobu αλλά και το Greenwich Hotel, έχουν κλείσει ή ήταν κλειστά για μήνες.
 
Η Caroline Krauss, συνήγορος του Ντε Νίρο, ανέφερε ότι το Nobu έχασε 3 εκατ. δολάρια τον Απρίλιο και 1,87 εκατ. δολάρια τον Μάιο. Ενώ καθώς έπρεπε να αποπληρώσει 500.000 δολάρια σε επενδυτές, δανείστηκε χρήματα από τους συνεταίρους του στις επιχειρήσεις, “καθώς δεν διαθέτει μετρητά”.
 
Η Krauss υποστήριξε ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο τους, που υπεγράφη το 2004, ο Ντε Νίρο έπρεπε να δώσει στην Hightower 1 εκατ. δολάρια το χρόνο, αρκεί να έβγαζε 15 εκατ. δολάρια ή περισσότερα ετησίως. Όσο τα έσοδά του μειώνονται, τόσο μειώνεται και το δικό της ποσοστό.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:18