search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Άλυτο μυστήριο παραμένουν τα τραύματα της 16χρονης – Αυτοκτονία από πτώση ή φονικά χτυπήματα;

16.07.2020 05:30
Τρίκαλα: Άλυτο μυστήριο παραμένουν τα τραύματα της 16χρονης - Αυτοκτονία από πτώση ή φονικά χτυπήματα; - Media

 

Συνεχείς ανατροπές στην υπόθεση της 16χρονης, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στον Προφήτη Ηλία Τρικάλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η οικογένεια του κοριτσιού απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας και μιλάει για δολοφονία αυτού. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για νεαρό άτομο (26-27ετών) με το οποίο ήταν μαζί μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή ο οποίος σε δηλώσεις του στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στο πτώμα του κοριτσιού και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Δημήτρης Σαμαρτζής αναμένεται να ζητήσει αύριο το πρωί την άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε η 16χρονη τις τελευταίες επαφές, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

 

ΕΛΑΣ: Όλα τα ενδεχόμενα

Οι αστυνομικοί από τη μεριά τους εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν έχει αποδειχθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία, ή εγκληματική πράξη. Η 16χρονη  βρέθηκε νεκρή, από χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, το πρωί της Τετάρτης από υπαλλήλους του δήμου καθαριότητας Τρικκαίων, στην είσοδο εκκλησίας στην περιοχή του λόφου του Προφήτη Ηλία. Τα τραύματα δεν έχει αποδαφηνιστεί αν προήλθαν από μία πιθανή πτώση, ή από άλλο άτομο. Επίσης δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο να υπήρξε πτώση, αλλά από σπρώξιμο. 

Η δίδυμη αδερφή της 16χρονης, ήταν ο τελευταίς άνθρωπος που μίλησε μαζί της και η περιγραφή της συγκλονίζει… «Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της, είναι 27 χρονών. Ανησυχήσαμε, το είπα στους δικούς μου ότι η αδερφή μου έχει φύγει. Πήραμε και την αστυνομία, τους είπαμε ότι πρέπει να ψάξουν. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος και τώρα έκλεισε η έρευνα λόγω αυτοκτονίας, ενώ στην αρχή μας έλεγαν πως δεν υπήρχε λόγος για αυτοκτονία». Και πρόσθεσε πως η αδερφή της έφυγε στις 2 τα ξημερώματα για να βρεθεί με τον αστυνομικό που είχε γνωρίσει. Τηλεφώνησε δυο ώρες αργότερα, χωρίς να διευκρινίσει τι έχει συμβεί, έκλεισε το τηλέφωνο κι από τότε, χάθηκε.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05