search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:18
MENU CLOSE

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Έγιναν γνωστά τα ονόματα των 12 παικτών χωρίς θεωρημένα δελτία

16.07.2020 10:12
paok_0.jpg

 

Έγιναν γνωστά τα ονόματα των δώδεκα ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ των οποίων τα δελτία δεν είναι θεωρημένα.

Το φιάσκο στον ΠΑΟΚ με τα μη θεωρημένα δελτία φέρνει εξελίξεις. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε άμεσα εξηγήσεις και ήδη υπήρξαν οι πρώτες παραιτήσεις.

Παράλληλα, έγιναν γνωστά τα ονόματα των 12 ποδοσφαιριστών των οποίων τα δελτία δεν είναι θεωρημένα. Αυτοί είναι οι Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Τζόλης, Άκπομ, Μάτος, Μιχάι, Ζίφκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λημνιός και Στοχ.

Έξαλλος με το φιάσκο των δελτίων ο Σαββίδης

 

Κάνει δεν κάνει ένσταση η ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να αποδοθούν ευθύνες για το φιάσκο με τα δελτία, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι έξαλλος με αυτό το απίστευτο λάθος.

Ραγδαίες και άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά το φιάσκο με τα δελτία της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ.

Η Ένωση έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση και αν τελικά το κάνει ο «δικέφαλος του βορρά» όχι μόνο θα κινδυνέψει να μηδενιστεί στο ντέρμπι, αλλά να χάσει ακόμα 3 βαθμούς.

Όπως ήταν λογικό μόλις ο Ιβάν Σαββίδης έμαθε το τραγικό αυτό λάθος, έγινε έξαλλος και ζήτησε να υπάρξει άμεση απόδοση ευθυνών.

Μάλιστα τόνιζε πως οι ευθύνες θα αποδοθούν είτε η ΑΕΚ κάνει ένσταση, είτε όχι και ακόμα και από σήμερα Πέμπτη αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:17