search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Κυβερνητικές πηγές για Τσίπρα: Ας φροντίσει στις μακρές διακοπές του να ενημερώνεται

16.07.2020 14:48
Κυβερνητικές πηγές για Τσίπρα: Ας φροντίσει στις μακρές διακοπές του να ενημερώνεται - Media

 

Αμεση ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας περί απουσίας των υπουργών υγείας και τουρισμού από τη σύσκεψη που συγκλήθηκε στο Μαξίμου.

Κυβερνητικές πηγές τόνιζαν ότι: «Ο κ. Τσίπρας, ας φροντίσει, στις μακρές διακοπές που έχει ξεκινήσει, να ενημερώνεται στοιχειωδώς για το τι συμβαίνει στη χώρα. Για το ποιες συσκέψεις γίνονται, τι χαρακτήρα έχουν, ποιες αποφάσεις λαμβάνονται. Αν το φρόντιζε, θα γνώριζε ότι σε μια σύσκεψη με αποκλειστικό αντικείμενο την αυστηροποίηση των ελέγχων, παρίστανται οι προϊστάμενοι των κάθε είδους ελεγκτικών μηχανισμών και ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση από αυτές που αναφέρει. Ας το δει τουλάχιστον για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αυτά και καλή ξεκούραση».

Ο κ. Τσίπρας νωρίτερα είχε πει: «Χθες ο πρωθυπουργός κάλεσε διυπουργική επιτροπή να συζητήσουν πώς θα αντιμετωπίσουν την αναζωπύρωση της επιδημίας εν μέσω τουριστικής περιόδου και από τη σύσκεψη των υπουργών του έλειπε ο αρμόδιος υπουργός Τουρισμού και ο υπουργός Υγείας. Δεν ξέρω αν τους έχει ήδη απολύσει. Εχει ανακοινώσει ανασχηματισμό εδώ και ενάμιση μήνα δεν προχωράει ίσως επειδή από κάποιον εκβιάζεται».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Στα δύο πιο κρίσιμα υπουργεία, σε κάθε περίπτωση, τόσο η δημόσια υγεία όσο και ο τουρισμός, δεν μπορεί να είναι πεδίο ερασιτεχνισμών και προχειρότητας. Και επιτέλους η κυβέρνηση και ο κύριος Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην επιρρίπτει τις ευθύνες διαρκώς στους πολίτες. Οι πολίτες στάθηκαν εξαιρετικά υπεύθυνοι σε αυτή την κρίση. Τώρα ήρθε η ώρα να δείξει και η κυβέρνηση υπευθυνότητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:24