search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Η διασημότερη drag queen της Τουρκίας πέθανε από πνευμονία (photo/video)

20.07.2020 15:54
Η διασημότερη drag queen της Τουρκίας πέθανε από πνευμονία (photo/video) - Media

 

Ο Σεΐφι Ντουρσούνογλου, γνωστός στην Τουρκία ως η κορυφαία drag queen της χώρας, Χιουσούζ Βίρτζιν, πέθανε στις 17 Ιουλίου, στο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης σε ηλικίας 87 ετών. Βρισκόταν στην εντατική για τρεις ημέρες, ενώ πάλευε με πνευμονία για δύο εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο Ντουρσόνογλου κατέκτησε τις καρδιές πολλών τηλεθεατών, έχοντας το δικό του τηλεοπτικό πρόγραμμα από τη δεκαετία του 70′ μέχρι το 2000. Ήταν πολύ γνωστός στην χώρα.

Αν και το ρεπορτάζ της Hurriyet, αναφέρει ότι κατά διαστήματα χαρακτηριζόταν ως γκρινιάρης, καθ′ όλη τη διάρκεια της ζωής του ήταν πνευματώδης και με υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Μετά το 2005, πάντως, οι εμφανίσεις του μειώθηκαν.

Γεννημένος το 1932, ο Ντουρσούνογλου μεγάλωσε σε μια θρησκευτική οικογένεια στην επαρχία Trabzon της Μαύρης Θάλασσας. Αυτός και η οικογένειά του μετακόμισαν αργότερα στην Κωνσταντινούπολη, όπου άρχισε να σπουδάζει στο Στρατιωτικό Γυμνάσιο Heybeliada, κατόπιν αιτήματος του πατέρα του. Αργότερα εγκατέλειψε το σχολείο, μετακόμισε στο Γυμνάσιο Boğaziçi. Στη συνέχεια συνέχισε να σπουδάζει Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο, αλλά έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο λόγω οικονομικών προβλημάτων.

 

Παρουσίασε το πρόγραμμα «Θα χορεύατε με τον Χιούζουζ;» το 2012 στο ιδιωτικό καναλι Show TV. Την ίδια χρονιά, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής σε ένα διαγωνιστικό πρόγραμμα «Benzemez Kimse Sana» στο Star TV, ένα άλλο ιδιωτικό κανάλι. Στο τελευταίο επεισόδιο του προγράμματος, πήρε τη σκηνή ως Huysuz Virgin και είπε ότι δεν θα ήταν σε θέση να χορέψει ξανά λόγω της μεγάλης ηλικίας του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:49