search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:46
MENU CLOSE

«Μακελειό»: 5.000€ πρόστιμο για κάθε φορά που θα συκοφαντεί τον Θεοδωρικάκο – Τι αναφέρει η προσωρινή διαταγή

22.07.2020 08:13
«Μακελειό»: 5.000€ πρόστιμο για κάθε φορά που θα συκοφαντεί τον Θεοδωρικάκο – Τι αναφέρει η προσωρινή διαταγή - Media

   

Δικαίωση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου από τη Δικαιοσύνη για δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό» του Στέφανου Χίου, το οποίο υποχρεώνεται σε χρηματική ποινή κάθε φορά που τον συκοφαντεί.

Η πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ουρανία Φλεριάνου, εξέδωσε προσωρινή διαταγή για την συγκεκριμένη εφημερίδα και απαγορεύει κάθε υβριστική, απαξιωτική, προσβλητική ή συκοφαντική αναφορά, σε οποιαδήποτε μορφή (σχόλιο, άρθρο, κείμενο, φωτογραφία), εις βάρος του.

Ταυτόχρονα η προσωρινή διαταγή επιβάλλει η όποια κριτική στην πολιτική δραστηριότητα και στην άσκηση καθηκόντων του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου να μην ασκείται καθ’ υπέρβαση «της ανεκτής από τον μέσο συνετό άνθρωπο πολιτικής κριτικής».

Για κάθε παράβαση της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής το δικαστήριο προειδοποίησε ότι θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 5.000€ σε βάρος του Στεφάνου Χίου και της εκδότριας εταιρίας της εφημερίδας «Μακελειό», του site makeleio.gr και του Γεωργίου Γκασιάμη.

Ο υπουργός Εσωτερικών έχει ασκήσει και κύρια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της εφημερίδας «Μακελειό» και του Στέφανου Χίου, καθώς τα επαναλαμβανόμενα συκοφαντικά και δυσφημιστικά δημοσιεύματα σε βάρος του με προσβλητικές και υβριστικές αναφορές και χυδαίους χαρακτηρισμούς θίγουν, όπως αναφέρει, έντονα την τιμή και την υπόληψή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:45