search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Κατέρρευσε σαν χάρτινη μπασκέτα στην πρωτεύουσα του νησιού (Photos)

24.07.2020 04:32
Ζάκυνθος: Κατέρρευσε σαν χάρτινη μπασκέτα στην πρωτεύουσα του νησιού (Photos) - Media

 

Διαστάσεις… επιδημίας έχουν λάβει οι “φαγωμένες” από τη σκουριά μπασκέτες που καταρρέουν σε εγκατελειμμένα γηπεδάκια και οι αρμόδιοι εκ των υστέρων κάνουν ότι δεν ήξεραν. Να θυμίσουμε ότι πέρσι ακριβώς τέτοιες ημέρες, θρηνήσαμε την απώλεια 19χρονου στην Χίο που καταπλακώθηκε από μια διαλυμένη μπασκέτα. 

Ευτυχώς στην περίπτωση της Ζακύνθου, δε θρηνήσαμε κάποιο θύμα ή τραυματισμένο παιδί, αν και το γήπεδο είναι στην πρωτεύουσα του νησιού, στην πλαζ του ΕΟΤ.

Σύμφωνα με το imeranante.gr, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Πέττας με δήλωση που απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δημοτική Αστυνομία, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και την Κτηματική Υπηρεσία ζήτησε το άμεσο κλείσιμο του συγκεκριμένου γηπέδου πριν να θρηνήσουμε κάποια θύματα.

«Μετά και από το τελευταίο συμβάν στο εγκαταλειμμένο γήπεδο μπάσκετ στην Πλαζ του ΕΟΤ, που ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς ολόκληρη η μπασκέτα έσπασε από την βάση της. Ζητάμε το άμεσο κλείσιμο του συγκεκριμένου γηπέδου. Αναμένουμε από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου και τις τεχνικές του υπηρεσίες να πράξουν τα δέοντα ούτως ώστε να γίνει ανάπλαση της συγκεκριμένης περιοχής. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν σε αυτό το γήπεδο έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές και έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα. Η πολιτεία οφείλει να σταθεί στο ύψος της».

Τόσο το Τοπικό Συμβούλιο Πόλης Ζακύνθου όσο και οι ίδιες οι εθελοντικές ομάδες έχουν ζητήσει την άμεση επιδιόρθωση των φθορών που έχει το γήπεδο μπάσκετ στην Πλαζ του ΕΟΤ. Μάλιστα ζητούν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να σκύψουν άμεσα στο πρόβλημα καθώς στο γήπεδο παίζουν πολλά παιδιά και άλλοι άνθρωποι καθημερινά και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν σοβαρά.

Ένα νησί που αποτελεί τον τέταρτο νησιωτικό τουριστικό προορισμό της χώρας είναι ντροπή να μην διαθέτει χρήματα για τη συντήρηση και επιδόρθωση των έτσι κι αλλιώς ελάχιστων δημόσιων αθλητικών υποδομών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:37