search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Κρήτη: Τη βίασαν ομαδικά με πρόφαση να της δώσουν δουλειά

23.07.2020 11:34
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Της πρότεινε να κατεβεί στη Μεσαρά για δουλειά, ωστόσο αυτό ήταν πρόφαση για να την βιάσει.

Αυτό κατήγγειλε σύμφωνα με το cretalive.gr στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού μια 47χρονη γυναίκα από την Ρουμανία, η οποία – όπως ανέφερε- βιάστηκε όχι μόνο από τον άνδρα από το Πακιστάν που την κάλεσε για την υποτιθέμενη δουλειά, αλλά και από έναν ακόμα ομοεθνή του, ενώ ένας τρίτος που βρέθηκε στην “ενέδρα” δεν πρόλαβε γιατί η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει.

Η 47χρονη, που διαμένει στο Ηράκλειο, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε στο παρελθόν δεσμό με τον άνδρα που την κάλεσε στις Μοίρες για να δουλέψει σε θερμοκήπιο.

Έτσι αποφάσισε να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή του και κατέβηκε στην περιοχή. Ωστόσο, ενώ την πήγαινε, όπως είπε ο Πακιστανός, για να της δείξει το θερμοκήπιο, εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο άνδρες και αφού την χτύπησαν, άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά. Κατάφερε να ξεφύγει και πήγε στο Τμήμα όπου έκανε την καταγγελία. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και τους τρεις άνδρες, που αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:48