search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:57
MENU CLOSE

«Θα με εμπιστευόσουν;»: Το μοντέλο-παίκτρια του γκολφ περνάει το μπαλάκι ανάμεσα από τα πόδια φίλου της (Photos & Video)

27.07.2020 12:51
To European Tour στο Aphrodite Hills Resort! Ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός στο καλύτερο γήπεδο γκολφ της Ευρώπης - Media

 

Η Βρετανίδα παίκτρια του γκολφ και μοντέλο του Instagram, Lucy Robson, άφησε ξανά τους θαυμαστές της εμβρόντητους -και τον φίλο της με ταχυκαρδία… Η Βρετανίδα παίκτρια του γκολφ και μοντέλο του Instagram, που κάνει απίστευτα πράγματα με το μπαστούνι της, είπε να το… πάει σε άλλο επίπεδο. 
Έστησε, λοιπόν, τον φίλο της, William Jones, στο ένα μέτρο, αυτός άνοιξε λίγο τα πόδια του, κάλυψε την ευαίσθητη περιοχή και έκλεισε τα μάτια του. Τότε, η 26χρονη χτύπησε με δύναμη το μπαλάκι και αυτό πέρασε με επιτυχία ανάμεσα από τα πόδια του Jones -και δεν τον πέτυχε πουθενά.
Έγραψε, δε, στη λεζάντα του βίντεο, που ανέβασε στο Instagram: «Θα με εμπιστευόσουν;»…Η συντριπτική πλειοψηφία από κάτω απάντησε «όχι, με καμία δύναμη». Άλλοι, βέβαια, προκειμένου να γνωρίσουν την Lucy, ευχαρίστως θα το ρίσκαραν.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Would you trust me? Thanks @williampeterjones

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Robson (@lucyrobson) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fashionnova cheeky fashionnovapartner ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Robson (@lucyrobson) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fashionnova how many bottles do you think I smashed attempting this? fashionnovapartner ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Robson (@lucyrobson) στις

Πηγή: gazzetta.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:55