search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Επανεμφάνιση Κωνσταντόπουλου με βολές στον Αλέξη Τσίπρα – «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επανιδρυθεί»

29.07.2020 06:23
Επανεμφάνιση Κωνσταντόπουλου με βολές στον Αλέξη Τσίπρα - «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επανιδρυθεί» - Media

 

Σκληρή γλώσσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε για ακόμα μία φορά, μιας και είναι πολλές οι εμφανίσεις του τελευταία, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τελικά τον ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. διευρύνοντας τότε τον Συνασπισμό), ενώ υπήρξε ο πρώτος του πρόεδρος.

Μιλώντας στην Καθημερινή, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος υποστήριξε μεταξύ πολλών άλλων ότι «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επανιδρυθεί, να αλλάξει οργανικά, δομικά, λειτουργικά και ηγετικά, με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι νεόκοπους αρχηγισμούς και επικοινωνιακές ή παλαιοπολιτικές συνταγές», είπε, βάζοντας στο στόχαστρο στην πραγματικότητα σύσσωμη την ηγετική ομάδα του κόμματος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ‘λάθος’ του Αλέξη Τσίπρα να μιλά για ‘βρώμικο 89’, κατηγορώντας τον στην πραγματικότητα ότι περιπαίζει την Ιστορία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48