search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Δίκη για τη δολοφονία Μακρή: Σπάραξε η σύζυγος του θύματος (Video)

31.07.2020 18:10
Δολοφονία Μακρή: Ο διάλογος του κατηγορουμένου με την σύζυγο του θύματος Β. Καρύδα (Ηχητικό/Video) - Media
 
 
Για μία ακόμα φορά, η Βικτώρια Καρύδα λύγισε στο άκουσμα των ανατριχιαστικών λεπτομερειών από την εκτέλεση του συζύγου της, επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι τους, στο Πανόραμα της Βούλας.
 
Την στιγμή, που, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του θύματος, Γιώργος Ραυτογιάννης, εξηγούσε πως στο σημείο έπεσαν οκτώ πυροβολισμοί με τον όγδοο πάνω από το θύμα, η Βικτώρια Καρύδα ξέσπασε σε λυγμούς.
 
Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Μακρή αξιολογεί ως σημαντικό στοιχείο το γεγονός πως τα αυτοκίνητα που νοίκιασαν οι κατηγορούμενοι προσομοιάζουν με αυτά που καταγράφηκαν από τις κάμερες να περνούν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία.
 
Απόλυτος ήταν ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών, που εξιχνίασε την υπόθεση, στο ότι τα χαρακτηριστικά του εκτελεστή του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή προσομοιάζουν σε αυτά του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για την δολοφονία του.
 
Στη διαπίστωση αυτή προχώρησε ενώ του επιδείχθηκε το βίντεο της δολοφονίας του επιχειρηματία το οποίο έχει «δει» το φως της δημοσιότητας.
 
Η υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων, εξετάζοντας τον μάρτυρα, αμφισβήτησε στοιχεία της αστυνομικής έρευνας. Η δίκη θα συνεχιστεί, μετά από διακοπή ενός μήνα λόγω των θερινών διακοπών, στις 31 Αυγούστου.

Πηγή: Mega Channel
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:09