search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Καθησυχαστικό το Βατικανό για την υγεία του πρώην πάπα Βενέδικτου

03.08.2020 19:25
Καθησυχαστικό το Βατικανό για την υγεία του πρώην πάπα Βενέδικτου - Media

 

Το Βατικανό εμφανίστηκε καθησυχαστικό σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρώην πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄, η οποία είναι «εξαιρετικά εύθραυστη», σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Passauer Neue Presse, η οποία επικαλείται τον βιογράφο του, τον Πέτερ Σίβαλντ.

«Η κατάσταση της υγείας του ομότιμου πάπα δεν αποτελεί πηγή ιδιαίτερων ανησυχιών, πέραν εκείνων που περιβάλλουν έναν άνθρωπο ηλικίας 93 ετών που προσπαθεί να ξεπεράσει την οξύτερη φάση μιας επώδυνης ασθένειας, όχι όμως σοβαρής», έγινε γνωστό από το γραφείο τύπου του Βατικανού και τον προσωπικό γραμματέα του Βενέδικτου, Γκεόργκ Γκανσβάιν.

Ο 93χρονος Βενέδικτος πάσχει από μια μορφή λοίμωξης του δέρματος στο πρόσωπο, που προκαλεί ερύθημα και έντονο πόνο, αναφέρει το ρεπορτάζ επικαλούμενο τον βιογράφο του πρώην πάπα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57