17/07/2019 19:02:42
9.10.2009

Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ

Είκοσι ένας είναι οι βουλευτές του ΚΚΕ μετά την απώλεια δύο εδρών (Γιάνεννα και Τρίκαλα) και την κατάκτηση μιας έδρας στη Β’ Θεσσαλονίκης (την οποία είχε χάσει στις εκλογές του 2007). Από αυτούς τρεις εισέρχονται στο Kοινοβούλιο για πρώτη φορά: ο Θανάσης Παφίλης από την Α’ Αθήνας, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από τη Β’ Αθήνας και ο Απόστολος Νάνος από τη Μαγνησία, ενώ επανεκλέγεται ο πρώην βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Άγγελος Τζέκης.

Πέρα από την Αλέκα, η οποία κρατάει την έδρα της Β’ Αθήνας, τις υπόλοιπες 16 έδρες καταλαμβάνουν, όπως ήταν αναμενόμενο: η Λιάνα Κανέλλη (Α’ Αθήνας), οι Σπύρος Χαλβατζής, Γιώργος Μαυρίκος, Γιάννης Πρωτούλης (Β’ Αθήνας), η Διαμάντω Μανωλάκου (Α’ Πειραιά) και η Βέρα Νικολαΐδου (Β’ Πειραιά), ο Γιάννης Γκιόκας (Αττική), οι Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου (Α’ Θεσσαλονίκης), ο Αντώνης Σκυλλάκος (Λάρισα), ο Νίκος Μωραΐτης (Μαγνησία), ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους (Κέρκυρα) ο Νίκος Καραθανασόπουλος (Αχαΐα), ο Γιώργος Μαρίνος (Εύβοια) και ο Σταύρος Σκοπελίτης (Λέσβος) και, τέλος, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Κώστας Καζάκος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.