search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Τρία ακόμα ξενοδοχεία επαναλειτουργεί σε Κρήτη, Ρόδο, Κω ο όμιλος Μήτση

05.08.2020 09:03
Τρία ακόμα ξενοδοχεία επαναλειτουργεί σε Κρήτη, Ρόδο, Κω ο όμιλος Μήτση - Media

 

Ο Όμιλος Mitsis Hotels ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας ακόμη τριών ξενοδοχειακών μονάδων του, φτάνοντας τα οκτώ σε λειτουργία ξενοδοχεία από το σύνολο των 17 μονάδων που διαχειρίζεται, καθώς η λειτουργία των ξενοδοχείων που άνοιξαν στις αρχές Ιουλίου βαίνει ομαλά και οι πληρότητες είναι σε πολύ καλό επίπεδο σε όλους τους προορισμούς, ενώ εξετάζει το άνοιγμα ακόμα δύο μονάδων μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Έτσι, μετά την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων Rinela στην Κρήτη, Alila στη Ρόδο, Blue Domes στην Κω, Galini στα Καμένα Βούρλα και Sofitel Athens Airport, στις 8 Αυγούστου θα υποδεχθούν και πάλι τους επισκέπτες τους τα ξενοδοχεία Rodos Maris Resort & Spa στη Ρόδο και Norida Beach Hotel στην Κω, ενώ στις 22 Αυγούστου ανοίγει και το Laguna Resort & Spa στην Κρήτη, προσθέτοντας ακόμη ένα εν λειτουργία ξενοδοχείο σε κάθε προορισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:20