search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:15
MENU CLOSE

Ο Δημητρακόπουλος επιβεβαιώνει τη συνάντησή με τον Χίο λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας

05.08.2020 14:20
dimitrakopoulos-1.jpg

 

Με επιστολή του προς την εφημερίδα «Μακελειό», ο γνωστός δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με τον Στέφανο Χίο λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με το documentonews.gr ο ποινικολόγος τονίζει στην μακροσκελή επιστολή του ότι συναντήθηκε με τον Χίο το μεσημέρι του Σαββάτου στις 25 Ιουλίου και ότι πέρα της χαλαρής κουβέντας που έκαναν οι δύό τους, το κεντρικό θέμα της συνάντησης αφορούσε αγωγή σε βάρος του Χίου από εφοπλιστή.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, σύμφωνα πάντα με το documentonews.gr αρνείται τα όσα γράφει τις τελευταίες ημέρες το Μακελειό και όσα φαίνεται να έχει καταθέσει στις αρχές ο Χίος ότι κατά τη συνάντησή τους έγινε αναφορά στο πρόσωπο της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Χίου και της εφημερίδας του, ο γνωστός ποινικολόγους «έβγαλε το μετρητό από δυο ογκώδεις λευκούς φακέλους στο πάρκινγκ του πάρκου, δίπλα στην πόρσε καγιέν του». Στα πρωτοσέλιδά του το Μακελειό τις τελευταίες ημέρες αναφέρει συνεχώς τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, με τον οποίο ο Χίος συναντήθηκε 36 ώρες πριν από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Ο γνωστός δικηγόρος σε ό,τι αφορά τον ισχυρισμό του Χίου και του Μακελειού ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες από τη συνάντησή του με τον δημοσιογράφο, τους καλεί να προσκομίσει στη Δικαιοσύνη το οπτικοακουστικό υλικό και ότι δεσμεύεται πως δεν θα επικαλεστεί καμία δικονομική ακυρότητα περί παράνομης ηχογράφησης.

Σημειώνεται ότι και σήμερα η εφημερίδα του Στέφανου Χίου προαναγγέλλει τη δημοσιοποίηση των «διαλόγων σοκ, 36 ώρες πριν από την ενέδρα θανάτου» ενώ ήδη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη συνάντηση Χίου – Δημητρακόπουλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:14