21/09/2020 05:08:27
6.8.2020

Η Δούκισσα Νομικού με γιαγιά, μαμά και κόρη - Τέσσερις γενιές απαράμιλλης ομορφιάς (photos)

Η Δούκισσα Νομικού με γιαγιά, μαμά και κόρη - Τέσσερις γενιές απαράμιλλης ομορφιάς (photos) - Media

 

Η φράση «σόι πάει το βασίλειο» συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει περιπτώσεις όπου οι απόγονοι μιας οικογένειας μοιάζουν στον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητές τους στους προγόνους τους. Για τη Δούκισσα Νομικού όμως, και τις γυναίκες της δικής της οικογένειας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει την ομορφιά και τη γοητεία που μεταφέρεται αναλλοίωτη από τους προγόνους προς τους απογόνους.

Η Δούκισσα Νομικού από τη Μύκονο όπου πραγματοποίησε οικογενειακές διακοπές, επέστρεψε στην Αθήνα. Αλλά δεν αποχωρίστηκε τη θάλασσα και το καλοκαίρι στην πρωτεύουσσα. Συνέχισε τις βουτιές της στη θάλασσα αυτή τη φορά στη Βουλιαγμένη. Εκεί, έχοντας μαζί τη μικρή της κόρη Αναστασία, συναντήθηκε με τη μητέρα της, Ούρσουλα Νομικού αλλά και τη γιαγιά της, Αλέκα. Και οι τέσσερις γυναίκες της οικογένειας είπαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

utchesss_) στις

«4 γενιές. Αναστασία, μαμά, γιαγιά, προγιαγιά», έγραψε η Δούκισσα Νομικού και όλοι μείναμε να απορούμε με τη λέξη «προγιαγιά» που αναφερόταν στην γιαγιά της Δούκισσας Νομικού που βρίσκεται στο μέσον της φωτογραφίας. Ας είμαστε ειλικρινείς, από τη στιγμή που η μητέρα της Δούκισσας Νομικού μοιάζει με μεγαλύτερη αδερφή της και η γιαγιά Αλέκα με μεγαλύτερη αδερφή της Ούρσουλας Νομικού η φωτογραφία πρέπει να μετονομαστεί. Προτείνω πολύ σοβαρά τον τίτλο: «Ένα μωρό για τρεις αδερφές», με διπλή θεατρική έμπνευση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

tchesss_) στις

Η Ούρσουλα Νομικού μεγάλωσε στη Γερμανία και στα 18 της επισκέφθηκε την Ελλάδα και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον τραγουδιστή Νίκο Νομικό. Μαζί απέκτησαν τη Δούκισσα και τον Νικήτα.

Για την παρουσιάστρια αποτελούν το πρότυπο σχέσης που ήξερε ότι θέλει να έχει κι εκείνη με τον σύντροφο με τον οποίο θα συμπορευόταν στη ζωή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.