search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο μουσικό στον Κήπο του Μεγάρου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2137
6-8-2020
08.08.2020 03:00
maxairitsas.jpg

 

Σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με το κοινό αγαπημένα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και κομμάτια που όλοι έχουμε λατρέψει και σιγοτραγουδήσει από την κοινή τους πορεία.
Μια μοναδική συναυλία στη μνήμη του χαρισματικού τραγουδιστή, τραγουδοποιού και συνθέτη της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής, ο οποίος στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019 έφυγε απρόσμενα και σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Ελλάδα και αφήνοντας φτωχότερη την ελληνική μουσική σκηνή.
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη, η μουσική παρέα δίνει ραντεβού στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής σε μια συναυλία – τιμή στον Λαυρέντη και τα τραγούδια του, αποδεικνύοντας ότι κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή…
Θα τραγουδήσουν, όπως προαναφέρθηκε, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής, ενώ μαζί τους επί σκηνής θα είναι οι φίλοι μουσικοί Νίκος Καλαντζάκος στα πλήκτρα, Άκης Αμπράζης στο μπάσο, Steve Tesser στην κιθάρα, Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα και Ηλίας Λαμπρόπουλος σε βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο και μπουζούκι.
Ο σχεδιασμός ήχου/εκτέλεση είναι του Γιώργου Καραγιαννίδη και ο σχεδιασμός φωτισμού/εκτέλεση του Φίλιππου Τρέπα, ενώ ηχολήπτης stage θα είναι ο Άκης Πασχαλάκης.
Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής και της Metrolive Productions.
Στις εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου ακολουθούνται όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της μετάδοσης της Covid-19:
– Το κοινό πρέπει να χρησιμοποιεί μη ιατρική μάσκα κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρο.
– Διατίθενται απολυμαντικά για χρήση από το κοινό κατά την είσοδο και την έξοδο, στις τουαλέτες και στα μπαρ.
– Τα μαξιλάρια που ορίζουν τις θέσεις είναι τοποθετημένα σε απόσταση, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
INFO
Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη
Ώρα έναρξης: 20.30
Eισιτήρια: 15 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες / κρατήσεις: megaron.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22