search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Η Χάλι Μπέρι εντυπωσιάζει με μαγιό στην παραλία στα 53 της (Photo)

10.08.2020 07:08
Νέος έρωτας για τη Χάλι Μπέρι (Photos) - Media

 

Στα 53 της, η Χάλι Μπέρι διαθέτει μια από τις πιο εντυπωσιακές σιλουέτες που μπορεί να συναντήσει κανείς στο Instagram. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός γυμνάζεται ενταντικά, όπως βλέπουμε στα συχνά βίντεο που ανεβάζει στο Instagram και προσέχει την διατροφή της. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram από τις προπονήσεις της και χρησιμοποιεί το hashtag #fitnessfriday. 

Πώς καταφέρνει όμως στα 53 της χρόνια να έχει τέλειες αναλογίες 20άρας; Η Χάλι Μπέρι έχει αποκαλύψει ότι ακολουθεί το πρόγραμμα της κετογονικής δίαιτας. Η δίαιτα αυτή (keto diet) βασίζεται σε αυξημένα λίπη, χαμηλές πρωτεΐνες και χαμηλούς έως μηδενικούς υδατάνθρακες. H κετογονική δίαιτα είναι πλούσια σε τροφές που περιλαμβάνουν καλά λιπαρά, όπως για παράδειγμα οι ξηροί καρποί, το αβοκάντο, τα ψάρια, το ταχίνι, το λάδι. Απαγορευμένες τροφές της κετογονικής δίαιτας είναι τα δημητριακά, το ψωμί, το ρύζι, τα ζυμαρικά, τα αμυλούχα λαχανικά, πολλά φρούτα, τα γλυκά, η ζάχαρη, το μέλι και τα όσπρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never been a shady beach. 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:01