search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Cardi B: Θέλω να φύγει ο Τραμπ – Δεν κάνει τίποτα για κανέναν

11.08.2020 17:50
Cardi B: Θέλω να φύγει ο Τραμπ – Δεν κάνει τίποτα για κανέναν - Media

 

Η Cardi B έκανε μια μεγάλη δήλωση όσον αφορά τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η 27χρονη ράπερ από το The Bronx υπήρξε ενθουσιώδης υποστηρικτής του πρώην γεμάτου ελπίδας γερουσιαστή των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς.

Αλλά τώρα, του λέει στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Elle ότι εστιάζει την ενέργειά της στο να κάνει ό, τι χρειάζεται για να βγάλει εκτός τον Ντόναλντ Τραμπ. «Αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεται, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για αυτούς. Δεν είναι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν καλύτερη στέγαση. Δεν είναι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν καλύτερα οφέλη. Δεν είναι. Δεν κάνει τίποτα για κανέναν», είπε η σταρ.

Πρόσθεσε: «Απλώς λέει πράγματα που ικανοποιούν τους ίδιους ανθρώπους. Θέλω έναν πρόεδρο που να με κάνει να νιώθω ασφαλής. Θέλω έναν πρόεδρο που να κατανοεί τον πόνο του λαού. Θέλω έναν πρόεδρο που θα μας δώσει απαντήσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55