search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:33
MENU CLOSE

Έρρικα Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς- Μία προσευχή να σωθεί ο παράμεσος»

16.08.2020 06:30
Έρρικα Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς- Μία προσευχή να σωθεί ο παράμεσος» - Media

 

 

Για την περιπέτεια που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών της με σκάφος στην Κύθνο, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και να χρειαστεί η άμεση μεταφοράς της στο ΚΑΤ για να σωθούν τα δάχτυλά της, μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου. 

«Οι γιατροί μου είπαν ότι ο παράμεσος μου παραμένει ζωντανός. Και αυτό ήταν το καλύτερο νέο. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω κάτω από τη χαρά μου μέσα στο νοσοκομείο. Έχω κάνει ένα χειρουργείο πέντε ωρών, όμως όλα θα πάνε καλά. Έχω χάσει το μικρό μου δακτυλάκι και όσα συμβαίνουν αποτελούν το τελειότερο σενάριο συγκριτικά με όσα έγιναν. Οπότε είμαι χαρούμενη…», είπε στο «Πρώτο Θέμα» η Έρρικα Πρεζεράκου. 

«Ο καιρός ήταν σχετικά ήπιος. Όλα συνέβησαν πάνω στην προσπάθεια να αποφευχθεί το κύμα από τα απόνερα ενός μεγάλου πλοίου. Είναι εφιαλτικό αυτό που συνέβη. Και τώρα που το ανακαλώ στην μνήμη μου, μόνο που το ακούω, φρικάρω… Άκουσα ένα «ντουπ» και αμέσως σήκωσα το χέρι μου. Είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια, η προπέλα το είχε κάνει καινούργιο… Και τότε μπήκα ενστικτωδώς στην ενέργεια, αυτό που λέμε, της επιβίωσης. Πραγματικά χωρίς να σκεφτώ μπήκα στη διαδικασία να κολυμπήσω, να προσεγγίσω τη βάρκα για να σωθώ», περιέγραψε.

 Η Έρρικα Πρεζεράκου παραμένει στο ΚΑΤ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε με σκάφος ανοιχτά της Κύθνου και το πεντάωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε προκειμένου να σωθούν τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού, που είχαν ακρωτηριαστεί.

«Μια προσευχή θα ήθελα από όλους τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου, μιλώντας στην On Time.

«Καλά είμαι, κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά», ανέφερε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:32