search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59
MENU CLOSE

Ο… Μπάτμαν τριγυρίζει στους δρόμους του Σαντιάγο διανέμοντας φαγητό στους άστεγους

18.08.2020 18:57
Ο... Μπάτμαν τριγυρίζει στους δρόμους του Σαντιάγο διανέμοντας φαγητό στους άστεγους - Media

 

Ένας άγνωστος που έχει μεταμφιεστεί σε Μπάτμαν τριγυρίζει στους δρόμους του Σαντιάγο και διανέμει φαγητό στους άστεγους, προσφέροντας παρηγοριά σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη, έπειτα από μήνες lockdown στην πρωτεύουσα της Χιλής.

Ο άνδρας, που φοράει μια γυαλιστερή στολή του Μπάτμαν, την οποία συμπληρώνει με μια μάσκα κατά του νέου κορονοϊού, μοιράζει τακτικά μερίδες με ζεστό φαγητό σε άστεγους ανθρώπους σε κάθε γωνιά του Σαντιάγο.

Ο ίδιος προτιμά να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

«Κοιτάξτε γύρω σας, δείτε εάν μπορεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο, λίγο φαγητό, ένα μικρό καταφύγιο, λόγια ενθάρρυνσης σε όσους τα έχουν ανάγκη», λέει ο άγνωστος άνδρας, προσθέτοντας πως η μεταμφίεσή του στοχεύει στο να προσφέρει καλή διάθεση και να ενώσει.

Η ανεργία έχει εκτοξευθεί στη Χιλή, που βλέπει την οικονομία της να ρημάζει από τους περιορισμούς για τον νέο κορονοϊό, σε πάνω από 12%, καταρρίπτοντας ρεκόρ δεκαετίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59