search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Η κούκλα κόρη των Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ (Photos)

20.08.2020 13:02
Η κούκλα κόρη των Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ (Photos) - Media

 

Η κούκλα κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Αντόνιο Μπαντέρας κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Στέλλα Μπαντέρας είναι η κούκλα κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ, την οποία απέκτησε στον γάμο της με τον Αντόνιο Μπαντέρας -οι δυο τους πήραν διαζύγιο το 2015. Γεννημένη το 1996, η νεαρή καλλονή συγκεντρώνει πάνω από 140 χιλιάδες followers στο Instagram.

Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι πολύ εντυπωσιακές. Με καλλίγραμμο σώμα και αψεγάδιαστο πρόσωπο, η Στέλλα Μπαντέρας φιλοδοξεί να ακολουθήσει την ίδια καριέρα με τους γονείς της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

súper contenta de ser la portada de @glamourspain en septiembre!! @jessmonterde @hudsonphoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Banderas (@stellabanderasgriffith) στις

Ετεροθαλής αδερφή της είναι η Ντακότα Τζόνσον (από τον γάμο της μητέρας της με την Ντον Τζόνσον), η οποία γνώρισε στιγμές δόξας όταν πρωταγωνίστησε στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και από τότε απολαμβάνει μια λαμπρή πορεία στο σινεμά. Η Μέλανι Γκρίθ έχει ακόμα έναν γιο, τον Αλεξάντερ, από τον δεύτερο γάμο της, με τον ηθοποιό Στίβεν Μπάουερ.

Η Στέλλα Μπαντέρας, λοιπόν, φωτογραφήθηκε για το ισπανικό Glamour. Στο υπέροχο πορτρέτο της κανείς θαυμάζει το όμορφο πρόσωπό της και τα υπέροχα χαρακτηριστικά του. Με καστανά μαλλιά, καστανά μάτια και κατακόκκινο κραγιόν, η 23χρονη κόρη του θρυλικού λατίνου γόη θυμίζει ήδη από τώρα κινηματογραφική σταρ.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15