search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Νέο «άδειασμα» στην κυβέρνηση: «Ο Διακόπουλος είπε την αλήθεια – Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι το Oruc Reis έκανε έρευνα» (Video)

20.08.2020 14:15
Νέο «άδειασμα» στην κυβέρνηση: «Ο Διακόπουλος είπε την αλήθεια - Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι το Oruc Reis έκανε έρευνα» (Video) - Media

 

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο Mega τον αντιναύαρχο ε.α Αλέξανδρο Διακόπουλο, ο οποίος πριν παραιτηθεί είχε πει ότι το τουρκικό «Oruc Reis» έκανε έρευνες, ενώ τόνισε ότι «σεβάστηκε τα γαλόνια του και την ιστορία του στο Πολεμικό Ναυτικό και είπε την αλήθεια για το Oruc Reis».

Ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ διέψευσε από την πλευρά του τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ, που  αρνούνται κατηγορηματικά το γεγονός αυτό.

«Δεν πιστεύω ότι αμφιβάλει κανείς ότι έκανε έρευνα το Oruc Reis. Ο Ναύαρχος Διακόπουλος είπε την αλήθεια. Οι πολιτικοί δεν έχουν μάθει να δέχονται τις εισηγήσεις από τους ειδικούς. Βοηθούν τους ξένους να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», είπε μεταξύ άλλων ο Κ. Ζιαζιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11