search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:50
MENU CLOSE

«Δεν μπορώ να ανασάνω με μάσκα»: Το πείραμα έλληνα καρδιολόγου που καταρρίπτει το επιχείρημα (Video)

21.08.2020 07:00
«Δεν μπορώ να ανασάνω με μάσκα»: Το πείραμα έλληνα καρδιολόγου που καταρρίπτει το επιχείρημα (Video) - Media

 

Η συζήτηση για την επιβεβλημένη χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους αλλά και σε εξωτερικούς χώρους όταν δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις έχει ανάψει για τα καλά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το… πείραμα στο οποίο υπέβαλε τον εαυτό του ο διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Ιακωβής.

Συγκεκριμένα ο καρδιολόγος ουσιαστικά κατέρριψε όλες τις θεωρίες που κάνουν λόγο ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη και εμποδίζει την αναπνοή. Ετσι μετά από οκτώ ώρες εργασίας, έβαλε επτά μάσκες τη μία πάνω στην άλλη μετρώντας παράλληλα το οξυγόνο και τους παλμούς του που δεν έδειξαν να επηρεάζονται. Ο ίδιος μετά το πείραμα σχολίασε με ανάρτησή του στο facebοok: «7 (επτά) μάσκες με αμετάβλητο κορεσμό Οξυγόνου, μετά από 8 ώρες κρίσιμης Καρδιολογικής εργασίας με μάσκα. Δοκιμάστε και μόνοι σας!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:50