search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλει το Φεστιβάλ του Σεπτέμβρη – Η ανακοίνωση

23.08.2020 10:10
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλει το Φεστιβάλ του Σεπτέμβρη - Η ανακοίνωση - Media

 

Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού το ετήσιο Φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

«Σε μια περίοδο όπου η κοινωνία βάλλεται από την πανδημία, και σε μια συγκυρία όπου η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της υγειονομικής κρίσης, αδυνατώντας έτσι να ασκήσει δημόσιες πολιτικές για την περιφρούρηση της υγείας όλων των ανθρώπων, εμείς φέτος, επιλέγουμε να αναβάλουμε το ετήσιο Φεστιβάλ, ώστε να μην εκτεθούν στον κίνδυνο του νέου κορωνοϊού, χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών».

Σημειώνεται, εξάλλου, πως πριν λίγες μέρες οι οργανώσεις Σπουδάζουσας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσαν– μεταξύ άλλων- περιήγηση στον Γράμμο για 4 μέρες κατά τη διάρκεια του φετινού εναλλακτικού πολιτικού camping.

Το 4ημερο του Camping, διοργανώθηκε ξενάγηση στο πάρκο Εθνικής συμφιλίωσης από τον ιστορικό Ραϋμόνδο Αλβανό και πραγματοποιήθηκαν δύο ιστορικοί περίπατοι, σε Σπανούρα και Λιανοτόπι όπου και βρίσκεται το παλιό νοσοκομείο του ΔΣΕ.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον Γιάννη Μότσιο, που έχει μείνει στην ιστορία ως ο τελευταίος ασυρματιστής του ΔΣΕ που έστειλε σήματα με τον ασύρματο, μετέπειτα ομότιμος καθηγητής Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Κρήτης, ποιητής, δοκιμιογράφος, μεταφραστής και συγγραφέας. Ένας αιώνιος έφηβος, μαχητής της νιότης και της ζωής που με την στάση του και το συγγραφικό του έργο δεν μπορεί παρά να εμπνέει την νέα γενιά.

Την τελευταία ημέρα, οι οργανώσεις Σπουδάζουσας προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης προς την τοπική κοινωνία, παραχωρώντας στην σχολική βιβλιοθήκη του Νεστορίου 70 βιβλία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27