search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:08
MENU CLOSE

Η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο – «Ίσως δεν είναι σύμπτωση που την υποδύομαι» (Video)

01.09.2020 08:05
Η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο - «Ίσως δεν είναι σύμπτωση που την υποδύομαι» (Video) - Media

 

Για την παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» που ανεβάζει στο Ηρώδειο υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ., μίλησε η Μόνικα Μπελούτσι εμφανιζόμενη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης.

Η σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου βρίσκεται στην Ελλάδα από τα μέσα του Αυγούστου, ενώ η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Μόνικα Μπελούτσι αναφέρθηκε με θέρμη και θαυμασμό στην Ελληνίδα καλλιτέχνη και στην ερώτηση ποια είναι τα κοινά της με την Μαρία Κάλλας απάντησε: «Η Μαρία Κάλλας ήταν μια μεγάλη ντίβα και τη σέβομαι ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνιδα. Είναι πολύ δύσκολο να συγκριθώ μαζί της. Νομίζω ότι ο Τομ Βολφ (σκηνοθέτης της παράστασης) με επέλεξε επειδή είναι το μεσογειακό μέρος μου που με κάνει να του τη θυμίζω».

«Την προσεγγίζω με μεγάλη ταπεινότητα γιατί τη σέβομαι τόσο» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι θεωρεί την εν λόγω παράσταση “μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά και πρόκληση”

Θα είναι μια εξαιρετική συναισθηματική εμπειρία και περιμένω αυτή τη στιγμή, γιατί πιστεύω ότι πρόκειται να συμβεί κάτι μαγικό», τόνισε.

Στην ερώτηση εάν έγραφε ένα γράμμα στη Μαρία Κάλλας, τι θα τη ρωτούσε, η Μόνικα Μπελούτσι απάντησε ότι είναι σίγουρη πως η μεγάλη ντίβα είχε κρατήσει πολλά μυστικά για τον εαυτό της, οπότε θα ήθελε να μάθει γι’ αυτά, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα.

«Λατρεύω την Ελλάδα, όταν είμαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου» υπογραμμίζει.

«Ίσως δεν είναι σύμπτωση που υποδύομαι την Μαρία Κάλλας που ήταν Ελληνίδα και ίσως είναι στην κουλτούρα μας η όλη σχέση μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας, μεταξύ της Ρώμης και της Αθήνας. Νομίζω πως είμαι κόρη αυτών των δύο πολιτισμών» προσθέτει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:08