search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:27
MENU CLOSE

Οι αντίπαλοι Άρη και ΟΦΗ αν περάσουν στον 3ο προκριματικό του Europa League

01.09.2020 11:59
Οι αντίπαλοι Άρη και ΟΦΗ αν περάσουν στον 3ο προκριματικό του Europa League - Media

 

Τις ομάδες που θα βρουν μπροστά τους στον 3ο προκριματικό του Europa League αν προκριθούν, έμαθαν Άρης και ΟΦΗ στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε.

Οι «κίτρινοι» λοιπόν, αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κόλος Κοβάλιφκα τότε θα βρουν στο δρόμο τους την κροατική Ριέκα. Η κλήρωση είναι βατή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αν φυσικά περάσει, με μοναδική δυσκολία ότι το ματς θα γίνει στην Κροατία.

Από την άλλη ο ΟΦΗ, σε περίπτωση που προκριθεί από τον δεύτερο προκριματικό απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο είτε της σουηδικής Χάμαρμπι, είτε της Λεχ Πόζναν από την Πολωνία. Επί της ουσίας ο και οι Κρητικοί ήταν τυχεροί, αφού το ζευγάρωμα με την κυπριακή ομάδα τους τράβηξε στους ισχυρούς. Σε περίπτωση πρόκρισης, το παιχνίδι του 3ου προκριματικού θα γίνει με γηπεδούχο τον ΟΦΗ.

Τα ματς είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:27