02/03/2021 22:49:45

Πέθανε η γυναίκα που στα τελευταία της έπεισε το κράτος να την αφήσει να παντρευτεί κατά τη διάρκεια του lockdown

Πέθανε η γυναίκα που στα τελευταία της έπεισε το κράτος να την αφήσει να παντρευτεί κατά τη διάρκεια του lockdown  - Media

 

Η Σαμάνθα Μπαρνς, από τη Βόρεια Ιρλανδία, είχε μια ανίατη ασθένεια και οι γιατροί της έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής. Η Σαμάνθα είχε σχέση με τον σύντροφο της ζωής της και ήθελε πριν πεθάνει να μπορέσει να παντρευτεί. 


Κάτι τέτοιο όμως ήταν εξαιρετικά δύσκολο γιατί το lockdown εξαιτίας της πανδημίας δεν επέτρεπε να γίνονται γάμοι στη χώρα. «Βοηθήστε με να παντρευτώ. Πεθαίνω, δεν θα προλάβω» ανέφερε μεταξύ άλλων στο σπαρακτικό γράμμα που έστειλε προς τα μέλη της κυβέρνησης της χώρας της.
Το γράμμα της συγκίνησε τους πάντες και κατ εξαίρεση η κυβέρνηση της Βόρειας Ιρλανδίας ανακοίνωσε ότι επιτρέπει εν μέσω κορωνοϊού και lockdown στη Σαμάνθα να παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της, Φράνκι.


Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο με το ζευγάρι και παρανυφάκια τα δυο παιδιά τους, ενώ οι καλεσμένοι παρακολουθούσαν την τελετή σε βιντεο- οθόνη που είχε στηθεί παραδίπλα. Σήμερα 3 μήνες ακριβώς από την ημέρα που η Σαμάνθα παντρεύτηκε, πέθανε. Δεν μπορούσε πλέον να πολεμάει την αρρώστια. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.