search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Πέθανε η γυναίκα που στα τελευταία της έπεισε το κράτος να την αφήσει να παντρευτεί κατά τη διάρκεια του lockdown

01.09.2020 12:37
Πέθανε η γυναίκα που στα τελευταία της έπεισε το κράτος να την αφήσει να παντρευτεί κατά τη διάρκεια του lockdown  - Media

 

Η Σαμάνθα Μπαρνς, από τη Βόρεια Ιρλανδία, είχε μια ανίατη ασθένεια και οι γιατροί της έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής. Η Σαμάνθα είχε σχέση με τον σύντροφο της ζωής της και ήθελε πριν πεθάνει να μπορέσει να παντρευτεί. 


Κάτι τέτοιο όμως ήταν εξαιρετικά δύσκολο γιατί το lockdown εξαιτίας της πανδημίας δεν επέτρεπε να γίνονται γάμοι στη χώρα. «Βοηθήστε με να παντρευτώ. Πεθαίνω, δεν θα προλάβω» ανέφερε μεταξύ άλλων στο σπαρακτικό γράμμα που έστειλε προς τα μέλη της κυβέρνησης της χώρας της.
Το γράμμα της συγκίνησε τους πάντες και κατ εξαίρεση η κυβέρνηση της Βόρειας Ιρλανδίας ανακοίνωσε ότι επιτρέπει εν μέσω κορωνοϊού και lockdown στη Σαμάνθα να παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της, Φράνκι.


Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο με το ζευγάρι και παρανυφάκια τα δυο παιδιά τους, ενώ οι καλεσμένοι παρακολουθούσαν την τελετή σε βιντεο- οθόνη που είχε στηθεί παραδίπλα. Σήμερα 3 μήνες ακριβώς από την ημέρα που η Σαμάνθα παντρεύτηκε, πέθανε. Δεν μπορούσε πλέον να πολεμάει την αρρώστια. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39