search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:12
MENU CLOSE

Κεφαλονιά: Δύσκολη νύχτα στο Καπανδρίτι, έφθασαν 48 πυροσβέστες με 11 οχήματα

05.09.2020 05:38
Κεφαλονιά: Δύσκολη νύχτα στο Καπανδρίτι, έφθασαν 48 πυροσβέστες με 11 οχήματα - Media

 

 

Πολύ δύσκολη κατάσταση έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στο χωριό Καπανδρίτι, στην Κεφαλονιά.

Η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει μαίνεται στο χωριό Καπανδρίτι της Κεφαλονιάς, με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, να έχει δώσει εντολή για εκκένωση του χωριού.

Πριν λίγη ώρα στην Κεφαλονιά έφθασαν ενισχύσεις από την Αθήνα.

Με ειδική πτήση της Sky Express, αφίχθησαν στην Κεφαλονιά 48 πυροσβέστες, ενώ με ειδικό δρομολόγιο από το λιμάνι της Κυλλήνης έφθασαν στον Πόρο 11 πυροσβεστικά οχήματα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, προέτρεψε τους κατοίκους του χωριού «να απομακρυνθούν» άμεσα για λόγους «προστασίας της ζωής και της υγείας τους».

Προτρέπει τους κατοίκους «να έχουν μαζί τους βρεγμένη πετσέτα, ένα μικρό δοχείο με νερό, φάρμακα, βασικά προσωπικά αντικείμενα, όπως ταυτότητα ή διαβατήριο, κινητό τηλέφωνο, τιμαλφή και ό,τι άλλο μικρού μεγέθους αντικείμενο (π.χ. μάσκα, φακός), καθώς και τα μικρά κατοικίδιά τους, σε κλουβιά – εφόσον είναι εφικτό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15