search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57
MENU CLOSE

Κηδεύεται ο ΕΠΟΠ Λοχίας αλεξιπτωτιστής Κώστας Μελιγκώνης (Photo)

05.09.2020 11:25
Κηδεύεται ο ΕΠΟΠ Λοχίας αλεξιπτωτιστής Κώστας Μελιγκώνης (Photo) - Media

 

 

Κηδεύεται αυτή την ώρα ο ΕΠΟΠ Λοχίας αλεξιπτωτιστής, Κώστας Μελιγκώνης, ο οποιος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης, μετά από ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον ιερό ναό της Αγίας Ευθυμίας στη Νέα Χαλκηδονα, παρουσία δεκάδων συγγενών και φίλων του 34χρονου. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο άτυχος στρατιώτης.

Αναμένεται η άφιξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιώτοπουλου. Στεφάνι έχει καταθέσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η προεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννήματα, και ο αρχηγος της αξιωματικής αντιπολίτευση και προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσιπρας.

Ο Κώστας Μελιγκώνης κατά την διάρκεια νυχτερινής άσκησης από το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών στα Μέγαρα βρέθηκε εκτός της ζώνης ρίψης με αποτέλεσμα να πέσει σε βάλτο και να σκοτωθεί. Μετά από αρκετή ώρα, δυνάμεις του στρατού τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Με καταγωγή από την Ηλεία, ο 34χρονος Κώστας διέμενε μόνιμα στη Ν. Φιλαδέλφεια όπου λαμβάνει χώρα και η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγ. Ευθυμίας, ενώ θα ταφεί στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

aleksiptotistis_2

aleksiptotistis_3

aleksiptotistis_1

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Έλληνες θρηνούν ένα παλικάρι που έπεσε στο καθήκον. Τον λοχία των αλεξιπτωτιστών μας, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε μια απαιτητική άσκηση. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του λοχία, που χάθηκε με το εθνόσημο στο στήθος. Η Πολιτεία θα είναι δίπλα της», ανέφερε σε χθεσινή ανάρτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επικοινώνησε με τον αδελφό του άτυχου αλεξιπτωτιστή, που επίσης ανήκει στις επίλεκτες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57