search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Αλεξανδρίδης: «Αν μου πει κανένας τίποτα, θα του βγάλω το λαρύγγι» (Video)

07.09.2020 12:40
Αλεξανδρίδης: «Αν μου πει κανένας τίποτα, θα του βγάλω το λαρύγγι» (Video) - Media

 

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του παίκτη του ριάλιτι Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί βιασμού γυναικών κι όχι άδικα.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό» είπε μιλώντας με τους συμπαίκτες του, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις και οργή. Στη συνέχεια, έγινε γνωστή η αποχώρηση του παίκτη από το ριάλιτι.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ακόμα βίντεο από το live stream, στο οποίο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ισχυρίστηκε ότι μπήκε μέσα για ξυλοδαρμό.

«Εγώ δεν φοβάμαι έξω. Εγώ φοβάμαι εδώ μέσα, μήπως παραβώ τους κανόνες και θα με διώξουν από το παιχνίδι. Αν μου πει κανένας τίποτα, θα γίνει της που…ας. Θα του βγάλω το λαρύγγι. Θα φύγουμε από εδώ για εγκλεισμό. Πριν έρθω γλίτωσα μια μάχη με ένα στοπ. Δεν θα ήμουν εδώ τώρα… Πάντα κυκλοφορώ με ένα μαχαίρι πάνω μου…», ακούγεται να  λέει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο συγκεκριμένο βίντεο.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε από τον Χρήστο Μακρίδη αν είχε ποτέ προβλήματα με τις Αρχές, απάντησε γνέφοντας καταφατικά.

Σημειώνεται ότι το θέμα ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων στα social mediaκαταδικαστικές τοποθετήσεις πολιτικών προσώπωνπαρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα , αποχώρηση χορηγών από την εκπομπή και φυσικά, την απόφαση του ΣΚΑΪ να αποβάλει άμεσα τον εν λόγω παίκτη από το ριάλιτι του σταθμού.

Μάλιστα, δημοσιογράφος αποχώρησε από το πλατό του σταθμού ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την προβολή της της εν λόγω εκπομπής, ενώ η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε ότι το Πρωινό αποστασιοποιείται από όλο αυτό, αποκλείοντας οποιοδήποτε περιεχόμενο του ριάλιτι από την εκπομπή της.

Επιπλέον, το ΕΣΡ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία προαναγγέλλει παρέμβασή του, ενώ η ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις εξελίξεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:38