search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Ποιος Ερντογάν;… – «Γατάκι» τον αποκαλεί η τουρκική αντιπολίτευση

07.09.2020 18:15
Μαύρα μαντάτα για τον Ερντογάν: Ο Μπάιντεν μπορεί να γίνει η «απόλυτη καταστροφή» του σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ - Media
 
Σφοδρή κριτική δέχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τα κόμματα της τουρκικής αντιπολίτευσης.
 
Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, είπε ότι η Τουρκία έχει μείνει ολομόναχη σε σχέση με όλες τις άλλες χώρες εξαιτίας του εγωισμού και του τρόπου που ασκεί την εξωτερική πολιτική.
 
Ο εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Φαϊκ Οζτράκ, χρησιμοποίησε οξύ τόνο για να σχολιάσει την πολιτική του Ερντογάν, συγκεκριμένα έκανε λόγο για ήρεμη «γατούλα» στο εξωτερικό.
 
Νέες απειλές Ερντογάν: Ελπίζω να μην πληρώσουν βαρύ τίμημα όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα
 
«Στην Ανατολική Μεσόγειο θέλουν να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας με ένα νησί 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων και αυτό δεν μπορεί να συμβεί» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «φωτογραφίζοντας» το Καστελόριζο, ενώ εκτόξευσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας.
 
Μιλώντας έπειτα από την τετράωρη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν τετελεσμένα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και εξέφρασε την ελπίδα «να μην πληρώσουν βαρύ τίμημα».
 
«Όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα στην Μεσόγειο και το Αιγαίο χωρίς να μάθουν τα μαθήματά τους από την ιστορία, θα πρέπει να αποδεχτούν την αλήθεια αργά ή γρήγορα. Ελπίζω ότι δεν θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα» δήλωσε.
 
Ο Ερντογάν πρόσθεσε ότι «για να υποστηρίξουμε την ανεξαρτησία μας έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και τη διπλωματία και την στρατιωτική μας ισχύ. Γι’ αυτό και μας λαμβάνουν υπόψη».
 
Πηγή: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:44