search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Πέτσας για φιάσκο με μάσκες: «Ήταν ανορθογραφία (!) – Συλλογική η ευθύνη»

17.09.2020 10:48
5147170.jpg

 

Ανίκανος να αναγνωρίσει κυβερνητικές ευθύνες σε οποιοδήποτε ζήτημα μοιάζει να είναι ο εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με τελευταίο περιστατικό αυτό του φιάσκου με τις μάσκες – αλεξίπτωτα στα σχολεία.

Ο ίδιος με μια δόση «κρύου» χιούμορ και κυνισμού χαρακτήρισε «ανορθογραφία» την παραγωγή μασκών με λανθασμένες διαστάσεις προσθέτοντας ευθύνη είναι συλλογική.

«Τα σχολεία άνοιξαν χωρίς τα προβλήματα που κάποιοι προεξοφλούσαν και χωρίς ακρότητες που ίσως κάποιοι προσδοκούσαν. Υπήρξε όμως μια ανορθογραφία, με το μέγεθος των μασκών το αναγνωρίζει η κυβέρνηση, και δόθηκαν διευκρινίσεις από την Γραμματεία Δημόσιας Υγείας. Συλλογική είναι η ευθύνη. Διορθώθηκε η ανορθογραφία. Σταμάτησε η παραγωγή των μασκών μεγάλου μεγέθους και οι μάσκες που είπαμε ότι θα δοθούν θα δοθούν κανονικά χωρίς καμία επιβάρυνση για τον φορολογούμενο».

Εφόσον λοιπόν είναι συλλογική η ευθύνη, θα μπορούσε ο εκπρόσωπος να πει ποιοι είναι αυτοί που την μοιράζονται και όχι να πετά την μπάλα στην εξέδρα, σφυρίζοντας αδιάφορα και πανηγυρίζοντας με θράσος γιατί «τα σχολεία άνοιξαν χωρίς τα προβλήματα που κάποιοι προεξοφλούσαν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:47