search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Σαρλίζ Θερόν: Έχω να κάνω σχέση εδώ και πέντε χρόνια (Video)

18.09.2020 13:53
Σαρλίζ Θερόν: Έχω να κάνω σχέση εδώ και πέντε χρόνια (Video) - Media

 

Η Charlize Theron παρέμεινε χωρίς σχέση, αφού έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Sean Penn το 2015.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο επεισόδιο του The Drew Barrymore Show της Πέμπτης, η ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις κόρες της, Jackson 8 ετών και August 5 ετών.

«Δεν έχω κάνει σχέση με κανέναν εδώ και πάνω από πέντε χρόνια», αποκάλυψε η 45χρονη σταρ, επισημαίνοντας ότι εξακολουθεί να είναι «ανοιχτή» στα ραντεβού όταν οι φίλοι της προτείνουν πιθανούς συντρόφους.

Ενώ δεν έχει αποκλείσει την ιδέα μιας νέας σχέσης, η Theron παραδέχτηκε ότι ο επόμενος άντρας της «πρέπει να έρθει με πολύ παιχνίδι».

«Όχι το είδος του παιχνιδιού που σκεφτόμαστε, το είδος του παιχνιδιού όπου η ζωή μου είναι πραγματικά καλή, ώστε πρέπει να μπορείς να το φέρεις αυτό και ίσως καλύτερα γιατί απλά δεν θα δεχτώ τίποτα λιγότερο», δήλωσε η Theron σε βιντεοκλήση.

Συνέχισε: «Μπορώ να το πω ειλικρινά ότι στη ζωή μου δεν νιώθω μοναξιά».

«Μόλις απέκτησα τα παιδιά μου, δεν είναι ότι αντικαθιστούν κάτι ή ότι σε κάνει να έχεις λιγότερο ενδιαφέρον για κάτι άλλο», είπε. «Είναι πολλή δουλειά να είσαι γονέας. Μέρος αυτού είναι το τέλος της ημέρας πάω για ύπνο και σκέφτομαι “Θεέ μου, δεν θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι διαφορετική”».

Σύμφωνα με το People, η Theron και ο Penn ήταν μαζί από το 2013 έως το 2015.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:20