search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:22
MENU CLOSE

Τριπλή Βράβευση για την Power Health στα «Best in Pharmacy Awards 2020»

21.09.2020 10:15
Τριπλή Βράβευση για την Power Health στα «Best in Pharmacy Awards 2020» - Media

 

Η Power Health κατάφερε για άλλη μία φορά να ξεχωρίσει στο φαρμακευτικό κλάδο, καθώς έλαβε τριπλή βράβευση στην τελετή απονομής του θεσμού «Best in Pharmacy Awards 2020», που διοργάνωσαν ο Φαρμακευτικός Κόσμος και η Boussias Communications και έλαβε μέρος την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7.30 μ.μ., στο κτήμα Five Elements στη Βαρυμπόμπη.

Το τμήμα Πωλήσεων και το τμήμα Marketing της εταιρείας συμμετείχαν στον αναγνωρισμένο θεσμό που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο δίνοντας ποιοτικό κίνητρο στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις να εξελιχθούν. Μετά από μία απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης με πολλές και υψηλού επιπέδου συμμετοχές, η εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Power Health διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • Βραβείο PLATINUM: «Best in Marketing»
  • Βραβείο GOLD: «Κορυφαίο Λανσάρισμα»
  • Βραβείο SILVER: «Κορυφαία Ομάδα Πωλήσεων στο Φαρμακείο»

Τις τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν ο New Business Development Manager της εταιρείας, κος Γιάννης Παντελίδης-Περγαντάς και ο Marketing Manager, κος Σωτήρης Ταβουλάρης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκλεκτών επιχειρηματιών, μελών κριτικής επιτροπής, καθώς επίσης και εκπροσώπων της Πολιτείας και θεσμικών συλλογικών φορέων, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Η Power Health θα συνεχίσει να θέτει και να πετυχαίνει υψηλούς στόχους αποδεικνύοντας περίτρανα πως όταν το όραμα συναντά τη σκληρή δουλειά και το ήθος, τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21