search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04
MENU CLOSE

Επένδυση Microsoft στην Ελλάδα: Πώς ο Μητσοτάκης προσπέρασε τον Άδωνι Γεωργιάδη

06.10.2020 06:05
Επένδυση Microsoft στην Ελλάδα: Πώς ο Μητσοτάκης προσπέρασε τον Άδωνι Γεωργιάδη  - Media

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να βρίσκεται εκτός κάδρου από καμία συζήτηση για επενδύσεις -τουλάχιστον ως εκ της θέσεώς του. Κι όμως, αν προσέξει κανείς τη σημειολογία της χθεσινής παρουσίασης στο Μουσείο Ακρόπολης για την νέα επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, θα διαπιστώσει ότι ο πρωθυπουργός… «προσπέρασε» τον αρμόδιο υπουργό!

Συγκεκριμένα όπως σημειώνει το matrix24.gr στην ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση, αλλά και στον οικονομικό του σύμβουλο, Αλέξη Πατέλη, ενώ έκανε γενική αναφορά «στα συναρμόδια υπουργεία Ψηφιακής Πολιτικής και Ανάπτυξης».

Σημειωτέον ότι η «προσπέραση» Γεωργιάδη έρχεται μερικές μόλις εβδομάδες μετά την «αποψίλωση» των αρμοδιοτήτων του, επ’ ωφελεία του αναπληρωτή υπουργού, Νίκου Παπαθανάση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04