search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:29
MENU CLOSE

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πριν από 31 χρόνια στη σκηνή του θεάτρου (Photos)

06.10.2020 13:42
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πριν από 31 χρόνια στη σκηνή του θεάτρου (Photos) - Media

 

Σε νοσταλγική διάθεση βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της στο θέατρο. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μάλιστα σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram ότι συχνά σκέφτεται όλους τους αγαπημένους φίλους της από το θέατρο που τόσο πολύ αγαπά.

Από μικρή η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ενδιαφερόταν για την ηθοποιία και γενικά για τα πολιτιστικά. Πήγε σε καλλιτεχνικό σχολείο στο δυτικό Λονδίνο και μπήκε από νωρίς στον κόσμο του θεάτρου. Ξεκίνησε από το σχολείο να εμφανίζεται στη σκηνή, αφού ήταν μέλος της τοπικής χορευτικής ομάδας.

Το επίσημο ντεμπούτο στην υποκριτική το έκανε όταν βρέθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Annie» μια παραγωγή του Swansea Grand Theatre, ενός από τα μεγαλύτερα θέατρα της περιοχής Σουάνσι στην Ουαλία. Την περισσότερη δόξα, όμως, πήρε όταν βρέθηκε στο καστ της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «The darling buds of May», η οποία βασίστηκε στα μυθιστορήματα του Χέρμπερτ Έρνεστ Μπέιτς και έκανε επιτυχία την περίοδο 1991-1993. Λίγα χρόνια αργότερα άνοιξε τα φτερά της και έγινε μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν αυτός στο Traffic (2000), για τον οποίο έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Οι τρεις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram από το 1989 στην σκηνή του θέατρου στο Λονδίνο για την παράσταση «Street Scene» τράβηξαν την προσοχή των θαυμαστών της. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πάντα θα θυμάται τις θεατρικές της στιγμές καθώς ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο από μικρή ηλικία.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27