search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Ο Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από τις συγκεντρώσεις των πολιτών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (Video)

07.10.2020 12:15
Ο Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από τις συγκεντρώσεις των πολιτών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (Video) - Media

 

Ενοχλημένος από την προγραμμτισμένη συγκέντρωση πολιτών έξω από το Εφετείο, για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ.

Σε πολύ έντονο ύφος και παρά τις πρόσπάθειες των δύο συναδέλφων του, ο δημοσιογράφος διερωτήθηκε γιατί γίνονται οι συγκεντρώσεις, ισχυριζόμενος ότι υπάρχει πίεση προς τους δικαστικούς και λέγοντας ότι δεν έχει δουλειά ο πολίτης να πάει πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη να σταθεί έξω από το δικαστήριο.

«Αυτά τα κάνουν οι φασίστες και οι χρυσαυγίτες» είπε, ενώ οι δύο παρουσιαστές εμφανώς αμήχανοι προσπαθούσαν να βάλουν τέλος στα όσα έλεγε.

Μάλιστα, επανέλαβε τις απόψεις του και στη συνέχεια σε σχετικό tweet, στο οποίο έγραψε: «Δεν χρειάζεται δεκανίκια η Δικαιοσύνη για να δικάσει την εγκληματική οργάνωση ΧΑ! Και μάλιστα δεκανίκια από τις πλατείες…», αν και στη συνέχεια το έσβησε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48