search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούλτας για τα επεισόδια: Tα ΜΑΤ άρχισαν να ξυλοφορτώνουν αδιακρίτως τον κόσμο (Photos)

07.10.2020 12:31
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούλτας για τα επεισόδια: Tα ΜΑΤ άρχισαν να ξυλοφορτώνουν αδιακρίτως τον κόσμο (Photos) - Media

 

Την εμπειρία του από την πορεία και τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την ανακοίνωση των δικαστικών αποφάσεων για τη Χρυσή Αυγή περιέγραψε μέσα από ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Δημήτρης Σούλτας.

«Βρίσκομαι στην Πατριάρχου Ιερεμίου (κάθετη στην Αλεξάνδρας, πρώτη παράλληλη της Λουκάρεως στην κάθοδο). Πριν από λίγα λεπτά ο κόσμος χειροκροτεί μαθαίνοντας την απόφαση, φωνάζει συνθήματα. Ξαφνικά αρχίζουν οι κρότου- λάμψης και τα δακρυγόνια, που φαίνεται να έχουν πέσει στη συμβολή με τη Λουκάρεως» έγραψε στην ανάρτησή του.

«Ο κόσμος αρχίζει να απομακρύνεται μπαίνοντας στα στενά. Γύρω στα 200 άτομα ανεβαίνουν την Πατριάρχου Ιερεμίου για να προστατευτούν. Εκεί, στη συμβολή με τη Λάμπρου Κατσώνη, χωρίς κάτι άλλο να συμβαίνει, εμφανίζεται μια διμοιρία των ΜΑΤ και αρχίζει να ρίχνει δακρυγόνα στον κόσμο που απομακρύνεται. Είναι εμφανές στις φωτογραφίες ότι τα δακρυγόνα πέφτουν και στις εισόδους των σπιτιών και στριμώχνουν τον κόσμο στα σκαλοπάτια του πεζοδρόμου. Όπως επίσης φαίνεται στις φωτογραφίες ο κόσμος τους καλεί να σταματήσουν. Η απάντηση της διμοιρίας είναι να αρχίσει να ξυλοφορτώνει αδιακρίτως τον κόσμο. Ευτυχώς το περιστατικό δεν πήρε έκταση, αλλά είναι ενδεικτικό της στάσης της Αστυνομίας σήμερα (και όχι μόνο σήμερα)» πρόσθεσε.

 

Βρίσκομαι στην Πατριάρχου Ιερεμίου (κάθετη στην Αλεξάνδρας, πρώτη παράλληλη της Λουκάρεως στην κάθοδο). Πριν από λίγα…

Posted by Dimitris Soultas on Wednesday, October 7, 2020

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18