search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Κάιλι Τζένερ: Κανείς δεν έχει τέλειο δέρμα – Το βαρύ μακιγιάζ δεν βοηθάει (Video)

08.10.2020 15:22
Κάιλι Τζένερ: Κανείς δεν έχει τέλειο δέρμα – Το βαρύ μακιγιάζ δεν βοηθάει (Video) - Media

 

Η Kylie Jenner επέμεινε ότι είναι «φυσιολογικό και φυσικό» το να έχει κακές μέρες η επιδερμίδα σου.

Η 23χρονη σταρ αγωνίζεται ιδιαίτερα με την επιδερμίδα της όταν ταξιδεύει ή αν η δουλειά της σήμαινε ότι πέρασε όλη την ημέρα με πολύ βαρύ μακιγιάζ, αλλά ευτυχώς η δική της σειρά Kylie Skin έχει προϊόντα που τη βοηθούν.

«Κανείς δεν έχει τέλειο δέρμα και είναι απολύτως φυσιολογικό και φυσικό να ξεφεύγει κάθε τόσο – ειδικά μετά από βαριές ημέρες μακιγιάζ και όταν ταξιδεύω», είπε καθώς παραδέχτηκε τις «κακές μέρες του δέρματος».

Η σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» – που έχει αποκτήσει τη 2ετών κόρη της Stormi με τον Travis Scott – πλένει πάντα το πρόσωπό της τη νύχτα, αλλά έχει μια πολύ μεγαλύτερη ρουτίνα που προτιμά όταν έχει το χρόνο.

Είπε στο Glamour UK: «Αν έχω τον χρόνο, θα κάνω ολόκληρη τη ρουτίνα μου, οπότε πρώτα θα πλύνω το πρόσωπό μου, μετά θα εφαρμόσω το Milk Toner, ακολουθούμενο από τον Ορό Βιταμίνης C, θα βάλω την κρέμα των ματιών μου και μετά τελικά την ενυδατική κρέμα για να ολοληρωθεί η ενυδάτωση.

«Κάνω επίσης μάσκες προσώπου και απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Φοράω αντηλιακό κάθε μέρα και φροντίζω να πλένω το πρόσωπό μου κάθε βράδυ, ειδικά αν έχω βαρύ μακιγιάζ όλη την ημέρα ή αν ταξιδεύω».

Η Kylie είναι ευγνώμων που όταν ήταν νεότερη είχε τη μητέρα της, Kris Jenner, για να της προσφέρει συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Είπε: «Η πρώτη μου εμπειρία ήταν σίγουρα με το πλύσιμο προσώπου! Πέρασα από αυτό το τυπικό εφηβικό στάδιο και χρειάστηκε ένα καλό, απλό πλύσιμο προσώπου μέρα και νύχτα. Η μαμά μου με βοήθησε πραγματικά να πλοηγηθώ σε όλα αυτά – και ήξερε ακριβώς ποια προϊόντα να αγοράσω, το έκανα πολλές φορές με τις μεγαλύτερες αδερφές μου!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:25